17:58 - ÇETİNKAYA: SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ VAR”
17:48 - ADAY BOLLUĞU
17:46 - AK PARTİ’DE KİM BAŞKAN OLACAK?
17:44 - MUAMMER AVCI SÜRPRİZ YAPAR MI?
17:43 - YAVUZ ERKMEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
17:42 - BEKTAŞ; YAŞLILARIMIZ BAŞ TACIMIZDIR
17:40 - VALİ TUTULMAZ’DAN YAŞLILARA ZİYARET
17:38 - VALİ MUSTAFA TUTULMAZ’IN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI
17:37 - NEJDET TISKAOĞLU’NA YOĞUN İLGİ
Dünyanın en gelişmiş ülkeleri ile birlikte Türkiye’de geçtiğimiz Mart ayından bu tarafa devam eden Koronavirüs salgını devam ediyor.
Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında insanların toplu olarak oturdukları, kafeler, çay ocakları, lokanta ve kebapçılar geçici olarak kapatılmıştı.
Türkiye’de görülen ve hızını artıran Koronavirüs salgını kapsamında her alanda tedbirler alınırken, sık sık da denetimler yapılıyor, bu denetimlerde alınan tedbirlere uymayanlara para cezası uygulanıyor.
Zonguldak Valiliği ise sürekli uyarılar yaparak vatandaşları tedbirler konusunda dikkatli olmaları, virüsün bulaşma hızını azaltmak için de mutlaka alınan tedbirlere uyulması gerektiği hatırlatılıyor.
Zonguldak Valiliği önceki gün de, “Saygıdeğer Zonguldaklılar;
Sağlığımızı tehdit eden Koronavirüs salgınıyla mücadelede belirlenen tedbirler ve kısıtlamalar sonucunda aktif vaka sayısındaki düşüş ilimizde de görülmektedir.
Aktif vaka sayılarındaki düşüşün kalıcı olabilmesi için virüsle mücadelede belirlenen kural ve tedbirlere uymaya aynen devam edilmesi önemle arz etmektedir” denilerek “Bu itibarla; Maske, Mesafe, Temizlik kurallarına mutlaka uyalım. Kalabalık ortamlardan uzak duralım. Mümkün olduğunca evde kalalım. Kendi sağlığımız ve toplum sağlığı için eş, dost, akraba ve komşu ziyaretlerinden kaçınalım” uyarısında bulunulmuştu.