SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK VALİLİĞİ UYARDI!

ZONGULDAK VALİLİĞİ UYARDI!
Bu haber 05 Ocak 2021 - 17:09 'de eklendi ve 100 views kez görüntülendi.

Dünyanın en gelişmiş ülkeleri ile birlikte Türkiye’de geçtiğimiz Mart ayından bu tarafa devam eden Koronavirüs salgını devam ediyor.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında insanların toplu olarak oturdukları, kafeler, çay ocakları, lokanta ve kebapçılar geçici olarak kapatılmıştı.

Türkiye’de görülen ve hızını artıran Koronavirüs salgını kapsamında her alanda tedbirler alınırken, sık sık da denetimler yapılıyor, bu denetimlerde alınan tedbirlere uymayanlara para cezası uygulanıyor.

Zonguldak Valiliği ise sürekli uyarılar yaparak vatandaşları tedbirler konusunda dikkatli olmaları, virüsün bulaşma hızını azaltmak için de mutlaka alınan tedbirlere uyulması gerektiği hatırlatılıyor.

Zonguldak Valiliği önceki gün de, “Saygıdeğer Zonguldaklılar;

Sağlığımızı tehdit eden Koronavirüs salgınıyla mücadelede belirlenen tedbirler ve kısıtlamalar sonucunda aktif vaka sayısındaki düşüş ilimizde de görülmektedir.

Aktif vaka sayılarındaki düşüşün kalıcı olabilmesi için virüsle mücadelede belirlenen kural ve tedbirlere uymaya aynen devam edilmesi önemle arz etmektedir” denilerek “Bu itibarla; Maske, Mesafe, Temizlik kurallarına mutlaka uyalım. Kalabalık ortamlardan uzak duralım. Mümkün olduğunca evde kalalım. Kendi sağlığımız ve toplum sağlığı için eş, dost, akraba ve komşu ziyaretlerinden kaçınalım” uyarısında bulunulmuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER