SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DE KONGRE LER 13 OCAK’TA BAŞLIYOR

AK PARTİ’DE KONGRE LER 13 OCAK’TA BAŞLIYOR
Bu haber 07 Ocak 2021 - 16:41 'de eklendi ve 96 views kez görüntülendi.

AK Parti’de Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen il kongreleri 13 Ocak tarihinden itibaren başlıyor.

Bir süreden beri devam eden; Hafta sonları Cumartesi ve Pazar günleri sokağa çıkma kısıtlamasının devam etmesi üzerine kongrelerin hafta içi Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri yapılacağı bildirildi.

Kongre süreci ile ilgili bilgi veren AK Parti il Başkanı Zeki Tosun konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“13 OCAK’TA KONGRELERİMİZ BAŞLAYACAK”

“Partimizin 7’nci olağan kongresine biliyorsunuz pandemiden dolayı ara verilmişti. 19 ilin kongresi bitmiş, diğerleri bekliyordu. Bugün Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ile il başkanları toplantısına katıldık telekonferans yöntemi ile. Ana gündem maddemiz kongre süreciydi. Bugün aldığımız bilgiler doğrultusunda,  13 Ocak’ta kongrelerimiz başlayacak. Tarih verilen illerimiz var. Ona göre Cumhurbaşkanımızın programlarına göre tarihler veriliyor, kongreler Şubat ayı sonuna kadar bir aksilik olmazsa tamamlanmış olacak.

ZONGULDAK İÇİN BİR TARİH VERİLMEDİ

Kongrelerimiz biliyorsunuz hafta sonları kısıtlama olduğu için hafta içinde yapılması gerekiyor. Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri yapılacak, çoğu da telekonferans yöntemi ile 3-4-5 ilin aynı saatte kongresi yapılacak ve Cumhurbaşkanımız da bu kongrelere bağlanarak vatandaşlarımıza seslenecek. Tabi burada pandemi kurallarına uygun bir şekilde kongreler yapılacak. Bölgemize yakın bu ayın 19’unda Bartın, Karabük ve Düzce’de kongreler yapılacak, biz de bu kongrelere katılacağız. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun. Zonguldak için bir tarih verilmedi, Cumhurbaşkanımızın programına göre tarih belirleyip, ona göre biz de kongre hazırlıklarımıza yapacağız.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER