SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK’IN SORUNLARI ORTAK NOKTAMIZDIR

ZONGULDAK’IN SORUNLARI ORTAK NOKTAMIZDIR
Bu haber 08 Ocak 2021 - 14:59 'de eklendi ve 101 views kez görüntülendi.

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) ile İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı, Meclis üyeleri geçtiğimiz günlerde il Başkanlığı’na getirilen Gelecek Partisi il Başkanı Mustafa Kutayer’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

DEVA Partisi il Başkanı Fatih Keleş ile İYİ Parti Kozlu ilçe Başkanı Ender Adıbaş gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Gelecek Partisi il Başkanı Mustafa Kutayer’e yeni görevinde başarı dileğinde bulunarak, ülke gündemi ve Zonguldak sorunları ile ilgili fikir alış verişinde bulundular.

DEVA Partisi il Başkanı Fatih Keleş’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gelecek Partisi il Başkanı Mustafa Kutayer şunları söyledi.

“SİYASETTE RAKİP, YAŞAMDA DOST”

“Siyasete yakın zamanlarda iki ayrı partide başladığımız ama dostlukta her zaman yan yana olacağımız DEVA Partisi il Başkanı Fatih Keleş hayırlı olsun ziyareti ile beni mutlu etmiştir. Zonguldak aşktır, siyasette farklı yolda yürürüz fakat Zonguldak sevdamızda ve Zonguldak için her zaman aynı yolda olduğumuz gerçeklerini konuştuk. Ülkemizin geçtiği pandemi belasında sağlık çalışanlarının problemlerini, geliri olmayan ama ödemelerinde sıkıntı yaşayan kepenkleri kapalı, açık olduğu halde siftah yapamayan kira, elektrik gibi aylık ödemelerinde depresyona giren esnafımızın problemleri ve çözümleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kendisine hoş sohbeti ve dostluğu için teşekkürler ediyorum.” dedi.

“YAŞADIĞIMIZ ŞEHRİMİZ ZONGULDAK’IN SORUNLARI ORTAK NOKTAMIZDIR”

İYİ Parti Kozlu ilçe Başkanı Ender Adıbaş, Kozlu Belediye Meclis üyeleri Nizamettin Aydın, Bahattin Topal ve Kadir Çetin de Gelecek Partisi il Başkanı Mustafa Kutayer’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretle ilgili düşüncelerini belirten Kutayer, “İYİ Parti Kozlu ilçe Başkanı Ender Adıbaş,  Kozlu Belediyesi Meclis üyeleri ve yönetim kurulu olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Siyasette farklı kulvarlarda yarış içinde olsak da, havasını ortak, dertlerini ortak gelecekte çocuklarımıza miras olarak bırakacağımız yaşadığımız şehrimiz Zonguldak’ın sorunları ortak noktamızdır. Siyasetin engebeli yollarında yürürken iktidar olacağımız inancımız ile çıktığımız bu yolda, Gelecek Partisi sevdamızı anlattık. Ortak yaşam toprağımızın eksiklerini, olması gerekenleri, yapılacakları, yapılması gerekli olanları samimiyetle ele aldık. Ülkemizin geçtiği bu zor pandemi zamanlarında en çok zorda olan esnaflarımızın sorunlarını ve çözümleri hakkında faydalı muhabbetlerde bulunduk. Her iki siyasi parti de samimi, gönülden başarı dileklerini birbirlerine ileterek ülkemiz için halkımız için geleceğimiz için umutlu dileklerini sundu. Gelecek Partisi yönetim kurulu olarak ziyaretlerinden duyduğumuz memnuniyeti bildirir teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER