SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

‘AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ’ YAPILDI

‘AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ’ YAPILDI
Bu haber 19 Ocak 2021 - 16:47 'de eklendi ve 99 views kez görüntülendi.

Türkiye Afet Eğitim Yılı ilan edilen 2021 yılında, afet riskini azaltma, afete müdahale, afet sonrası iyileştirme çalışmalarına ilişkin “Afet Farkındalık Eğitimi”  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında 81 il Valimizin katılımıyla video konferans sistemi ile yapıldı.

Telekonferans yöntemi ile gerçekleştirilen toplantıya; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile Afet Acil Durum Müdürü Ahmet Güngör de katıldı.

Zonguldak Valiliğince yapılan açıklamada; “Bakanlığımızca Türkiye Afet Eğitim Yılı ilan edilen 2021 yılında, afet riskini azaltma, afete müdahale, afet sonrası iyileştirme çalışmalarına ilişkin “Afet Farkındalık Eğitimi”  İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun başkanlığında 81 il Valimizin katılımıyla VKS ile yapıldı.” denildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER