SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR VE GERÇEKLER!

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR VE GERÇEKLER!
Bu haber 19 Ocak 2021 - 16:42 'de eklendi ve 188 views kez görüntülendi.

Geçen hafta Zonguldak Kömürspor ile ilgili bir yazı yazdım.

Ne hikmetse Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı rahatsız olmuş ki, bazı yerel gazetelere demeçler vermiş, açıklamalarda bulunmuş.

Yazdığım yazımda; Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı ve Zonguldak Kömürspor kulüp başkanı ile yönetimine kamuoyunun çok merak ettiği ve ne yönetim, ne de “Zonguldak Kömürspor’da para konusunda, transferlerde tek yetkili benim” diyen Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Beye şimdi bazı soruları tekrar soralım;

1-Geçmişten gelen 2-3 senenin gelir-giderlerinin bir bilançosu var mı? Varsa A.Ş.’nin gelir-gider defterlerinde kayıtlı mı?

Cevap; defterlere gelirler işlenmemiş.

2- İki sene önce Samsunspor’a satılan ve federasyondan gelen paranın tamamı olan 1 milyon 400 bin TL’yi hangi deftere işlediniz, hangi kasaya girdi, nerelere harcadınız?

3-Diyorsun ya “bir sezonda giderimiz 2 milyonun üzerinde”.

Bende soruyorum kulübün değil A.Ş.’nin geliri 2 milyondan kat kat üstünde ama gelir-gider tablosuna işlenmiş gelir bulamazsın.

4-Diyorsun ki; “biz kulübü Zonguldak Kömürspor’u geçmiş borçlardan, alacaklılardan kurtarmak için kulübün adını Zonguldak Kömürspor ve A.Ş. olduk. Bu Zonguldak şehrine bir hediyedir.

Şimdi soruyorum A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir 2019’daki federasyona bildirdiğiniz bir borç listesi var, bir göz atalım o borçların listesine;

Açıklama;

-Vergi Dairesi 3.000.000.00 TL.

-2018-2019 futbolcu borçları 1.076.220.00 TL.

-Şahıs firma borçları 2.725.630.00 TL. Bu şahıslar kim?

-Personel borçları 185.000.00 TL.

-2019-2020 futbolcu borçları 1.947.000.00 TL.

-Takipteki borçlar 547.909.00 TL.

-Krediler 3.500.000.00 TL. Hangi krediler ve kimlere borç? Toplam 12.981.759.00 TL.

-Bu tabloyu federasyona sizler yolladınız. Kulübü eski alacaklılardan kurtarmak için Zonguldak Kömürspor A.Ş. yaptınız 3 senede kulüp borç batağında.

Gelirlerin bilançoları acaba hangi defterlere işlediniz. Yoksa bakkal defterine mi işlediniz?

5-Kulübe 2019-2020 sezonunda destek amacı ile iş insanlarından verilen bağış ve bankaya yatan paralar nerelere uçtu? Kulübe verilen çekler A.Ş.’nin gelir-gider defterlerine işlendi mi, yoksa işlenmeden bazıları tefecilere, bazıları da mesela Genel Maden iş Sendikası’ndan alınan çekler o sokakta kulübün kasasına girmeden havaya mı uçtular.

Eski Zonguldakspor’dan satılan bir futbolcu için İstanbul’dan bir meblağ paradan kimlerin haberi var? Yok çünkü para buhar oldu uçtu.

6-Zonguldak Kömürspor adına işletilen otoparklar eskiden 5 TL iken ayda 80-90 bin TL geliri varken, şimdi park ücreti 8 TL, gelir 30-40 bin TL. Belki biraz fazla olabilir. Otoparklarda kesilen kaç çeşit makbuz var? 3 çeşit makbuz var; 1 ücreti olmayan boş bir bilet, 2 yeni Zonguldakspor adına bir bilet, 3 bilinmeyen bir şirket adına kayıtlı makbuz.

Bu otoparklardan gelen paralar defterlere işleniyor mu?

Kimlerin ceplerine giriyor?

Ben otoparkları 10 gün boyunca her gün sabah ve öğlen gezdim birçok şeyleri gördüm.

Sayın yetkililer 100 TL vermeyen yöneticinin, yönetimde ne işi var?

7-Zonguldak Kömürspor’a gelen-giden paralardan kulüp başkanı ve yönetimden haberleri olan var mı? Yoksa tek yetkili sen ve sırdaşların mı?

8-A.Ş.’nin defterlerini tutan muhasebeci beyler ne iş yapıyor. Gerçi ne iş yaptıklarını ben çok iyi biliyorum. Çok yakında sinemalarda gösterime başlayacaktır.

9-Şimdi takımın transfer yasağı var, nasıl transfer yapılacak, bu borçlar nasıl ödenecek? Sayın yöneticiler, sözde yöneticiler birçok yönetici de yönetimde olduklarını bilmiyorlar.

10-Gelir-gider tablosunu 2 senedir bir türlü açıklayamıyorsunuz?

Bu yazdıklarım yanlış ise A.Ş. Başkanı Hakan Bey ve birileri gelin sizlerle bir TV’de canlı yayına çıkalım. Ben de bazı sürpriz insanlarla geniş çaplı bir canlı yayın yapalım. Tüm Zonguldak doğruları öğrensin.

Yüreğiniz varsa buyurun gelin. Benim yönettiğim bir canlı yayın yapalım.

Haydi, hodri meydan!

Size 10 gün cevap gelmezse bazı makbuzlar, 3 çeşit kombineler, verilen bazı çeklerin fotokopileri vizyona girecektir.

Sen sen ol da atma. Din kardeşiyiz.

Dününü unutma, birileri zamanında bir toplumda demiş ya;

“Sen kimsin düne kadar Dilaver’de çizme ile dolaşıyordun, şimdi kendini ne zannediyorsun”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER