SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SÖZLEŞME İMZALANDI

SÖZLEŞME İMZALANDI
Bu haber 26 Ocak 2021 - 17:00 'de eklendi ve 103 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye-İş Sendikası ile Metropolitan Belediyeler Birliği Personel Limited Şirketinde çalışan 3 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imza altına alındı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ile Belediye İş Sendikası Zonguldak şube başkanı Osman Karataş ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı imza töreninde 2 yıllık imzalanan sözleşmede, 1.1.2021 tarihinden geçerli olmak üzere taban ücretleri 124 liraya çıkarılırken, ikinci altı aylık da ise enflasyon ve artı 1 puan maaşlara ilave edilecek.

İkinci yılın ilk altı ayında enflasyon artın 2 puan, ikinci altı ayında ise enflasyon ve artı 1 puan ve sosyal haklarda ise artışların yapıldığı öğrenildi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve Belediye İş Sendikası Zonguldak şube başkanı Osman Karataş imzalanan sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER