SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HAYVAN BAKIM, REHABİLİTASYON VE YAŞAM MERKEZİ TANITILDI

HAYVAN BAKIM, REHABİLİTASYON VE YAŞAM MERKEZİ TANITILDI
Bu haber 02 Şubat 2021 - 16:47 'de eklendi ve 167 views kez görüntülendi.

Zonguldak il Özel İdare, Zonguldak Belediyesi ve Kozlu Belediyesi’nin işbirliği ile Kozlu ilçesine bağlı Kızılcakese Köyünde yapımı planlanan hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezi projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Kozlu Kaymakamlığı toplantı sonunda gerçekleştirilen Hayvan Bakım, Rehabilitasyon ve Yaşam Merkezi proje tanıtım toplantısına;  Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda muhtar katıldı.

Kozlu Kızılcakese köyünde yapımı planlanan Hayvan Bakım, Rehabilitasyon ve Yaşam Merkezi, 30 bin metrekare alan üzerine kurulacak ve 12 milyon TL’ye mahal olacak. Ayrıc,  Hayvan Rehabilitasyon ve Yaşam Merkezi’nde yöresel ürün pazarı ve piknik alanları planlanıyor.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; “Hayvan bakım ve Rehabilitasyon Merkezi belediyelerin görevleri arasındadır. Ancak yıllardır Zonguldak’ta bu işi ilk Özel idare tarafından yürütüldü. İnşallah Zonguldak’ın Kozlu ilçesine bağlı Kızılcakese köyünde Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi istasyonu kuracağız. Merkezimizi 12 ay ile 15 ay içerisinde hizmete açmayı hedefliyoruz. Bu merkezde en az 30 kişi çalışacak ve hepsi de çevre köylerde ikamet edenlerden olacak” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER