SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK VALİLİĞİNDE KAR TOPLANTISI

ZONGULDAK VALİLİĞİNDE KAR TOPLANTISI
Bu haber 12 Şubat 2021 - 16:50 'de eklendi ve 206 views kez görüntülendi.

Zonguldak kar yağışının beklenmesi ile yaşanacak her türlü olumsuzluğa karşı Zonguldak Valiliğinde toplantı yapılıp, alınacak tedbirlerle ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu.

Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklamada, “Son meteorolojik tahminlere göre kar yağışı beklenen ilimizde kar yağışının getireceği olumsuzluklara karşı kurum ve kuruluşlarımızın aldığı tedbirler Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında yapılan toplantıda gözden geçirildi. Görüş ve öneriler değerlendirildi.” denildi.

Toplantıya; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, İl Jandarma Komutanı Albay Gönen Süslü, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, AFAD Müdürü Ahmet Güngör, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner ile çeşitli kurum ve kuruluşların yetkilileri katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER