SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MARKETLERİN TUZAĞI!

MARKETLERİN TUZAĞI!
Bu haber 16 Şubat 2021 - 18:00 'de eklendi ve 109 views kez görüntülendi.

Pandemi sürecinde mağdur olmayan büyük marketler para skazanırken, vatandaşlara her gün fahiş fiyatlarla ürünlerin etiketlerini değiştirerek kazançlarına, kazanç katarken, vatandaşlar yiyecek ve içeceklere, gıda ürünlerine gelen zamlardan bıktılar.

Özellikle, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasından önce Cuma günleri büyük marketlere hücum eden vatandaşları zam sürprizleri bekliyor.

Vatandaşlar birgün önce raflardaki ürün etiketi ile Cuma günkü etiketler arasında yüzde 10 ile 20 fiyat farklılıklarının olduğundan yakınırken, raflardaki etiketle, kasada alınan ücretlerde de farkların olduğu, vatandaşların ürünleri kaç paraya aldıklarını da bilmediklerini söylerken, yetkililerden ne denetim, ne de bu büyük marketlere yaptırım uygulamamaları vatandaşları bu ekonomik dar boğazda sıkıntılara sokuyor.

Pandemi sürecinde fırsatçılar ürünlere gün geçmiyor ki zam yapmasınlar. Her şeyi Dolara, Euro’ya bağlayanlar zam üstüne zam yapanlar Dolar ve Euro düşüşe geçmesine rağmen, ürünlerde fiyatlar düşmediği gibi hala zam üstüne zamlar geliyor.

Özellikle süt ürünleri ve tereyağ ve zeytinyağına yapılan zamlar yüzde 80’leri geçmesi, vatandaşları kuru soğan ve ekmeğe muhtaç bırakacaklar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her defasında  “denetim, denetim” demesine rağmen, ne duyan var, ne de uygulama yapan var.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER