SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GAZETECİ FERDİ AKILLI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

GAZETECİ FERDİ AKILLI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bu haber 23 Şubat 2021 - 17:47 'de eklendi ve 99 views kez görüntülendi.

Zonguldak basın camiasının sevilen ismi, Anadolu Ajansı Zonguldak İl Müdürlüğü sorumlusu Ferdi Akıllı, tedavi gördüğü Atatürk Devlet Hastanesi’nde kalp krizi sonucu vefat etti.

42 yaşındaki gazeteci Ferdi Akıllı Acılık Hz. Ali Camii’sinde kılınan ikindi namazı ardından Kırat mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye;  Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, CHP İl Başkanı Murat Pulat, MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu ve müdür yardımcıları, Zonguldak Belediye Meclis üyeleri, Kızılay Derneği Başkanı Aydın Ergenç, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’in yanı sıra ailesi, yakınları ve çok sayıda meslektaşları Ferdi Akıllı’yı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak meslektaşımız Ferdi Akıllı’ya Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınları ile basın camiasına başsağlığı diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER