SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU AK PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU AK PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 26 Şubat 2021 - 17:18 'de eklendi ve 98 views kez görüntülendi.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU AK PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek tarafından karşılanan Bakan Adil Karaismailoğlu’na il Başkanı Zeki Tosun tarafından dünyaca ünlü Devrek bastonu hediye edildi.

SON 19 YILDA ZONGULDAK’A 8 MİLYARIN ÜZERİNDE YATIRIM YAPTIK”

Bakan Karaismailoğlu AK Parti ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin kalkınmasında rol oynayan Zonguldak’ta olmaktan dolayı memnuniyetimi ifade ediyorum. Bugün Türkiye, eski Türkiye değil. Gelece”k nesillerin müreffeh ülkede yaşaması için temelleri attık. Türkiye bugün yatırımlarımızla birlikte hayati ticari alanlarda hakimiyet kurdu. 931 milyar yatırım ile ülkemizi kalkındırdık. 80 ile varan bölünmüş yol yaptık. 26 olan havalimanı sayısını 56’ya yükselttik.

Filyos Limanı, Kanal İstanbul gibi dev eserleri devam ettiriyoruz. Zonguldak her daim önemlidir. Son 19 yılda Zonguldak’a 8 milyarın üzerinde yatırım yaptık. 192 kilometre bölünmüş yol yaptık. Milletimizin 150 yıllık rüyası Filyos Projesi ve Mithatpasa Tüneli’ni inceledik. Tünel tamamlandığında Kilimli güzergâhına geçecek. Filyos Limanı ile Zonguldak, Bati Karadeniz’in ihracat merkezi olacak. Yıllık 25 ton konteynerlik gemilerin adresi Zonguldak olacak. Zonguldak gar binası tadilat yapıldı. Tren yolunu yeniledik. Filyos Limanı’na bağlantı yapacağız. Devrek-Ereğli yolu devam ediyor.” dedi.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU CAMİ İNŞAATINI DA İNCELEDİ

Filyos Limanı, Mithatpaşa Tünel inşaatını ziyaret eden, daha sonra çeşitli ziyaretlerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti il Başkanlığı’nı ziyaretinin ardından yapımı devam eden Uzun Mehmet camiinde incelemelerde bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER