SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GELECEK PARTİSİ GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

GELECEK PARTİSİ GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU
Bu haber 24 Mart 2021 - 16:43 'de eklendi ve 66 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer ilçe başkan ve yöneticileri gazetecilerle kahvaltıda buluştu, partisinin yol haritası ile ilgili bilgiler verdi.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, güçlü parti anlayışlarıyla Türkiye’de mihenk taşı olacaklarını, siyasete kalıcı olarak hizmet vereceklerini söyledi.

Türkiye’de sıkıntıların had safhada olduğunu belirten Kutayer, “Eğitimden sağlığa, ekonomiden tarıma, ulaşımdan sosyal projelere kadar birçok eksiklerimiz var. Biz bunlarla baş edebilecek güçte ve bilinçteyiz. Son seçilmiş tecrübeli başbakanımız liderliğinde yeni Türkiye bizleri bekliyor. Meşaleyi Genel Başkanımız yaktı biz de bu meşaleyi yakan genel başkanımızın önderliğinde ülkemiz ve Zonguldak’ımız için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi.

 “Gelecek Partisi Zonguldak ailesi olarak 22 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirilen il kongresinden sonra inişler ve çıkışlar yaşadık. 26 Aralık 2020 tarihinde Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun vermiş olduğu yetkiyle beraber ilerleme ve büyüme adına köklü değişimlerde bulunduk. Bunlardan ilki il yönetim kurulu adına yapılan değişiklikti. Biz Zonguldak’ta 2 aylık süreci bitirdik. İl yönetim kurulumuzda görev dağılımını yaptık yarından itibaren sahalarda olacağız. Artık il ve ilçe başkanlıklarında oturmayacağız. Vatandaşlarımızın, halkımızın, esnaflarımızın yanında olacağız ve görüş alışverişlerinde bulunacağız. Gelecek Partisi başta Zonguldak olmak üzere çığ gibi büyüyen gelecek sevdalısı halkımızın teveccühleriyle Türkiye’yi muhasır medeniyetler seviyesine yükseltip daha ileriye götürmek için var gücüyle çalışıyor. Yapılan çalışmalarımı halkımız tarafından ilgi görüyor ve biz bunlarla gurur duyuyoruz. Cesur, şeffaf, saygı ve sevgi barındıran bir anlayışla çıktığımız bu yolda yorulmadan, yılmadan güçlü parti anlayışımızla Türkiye’de mihenk taşı olacağız. Türkiye’de deneyimli önderimiz Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ışığında siyasette kalıcı olarak hizmet vereceğiz.

Bizlere partimizin kurulum aşamasında yapamazlar, teşkilatlanamazlar, üye bulamazlar, kongrelerini gerçekleştiremezler dediler. Allah’ımıza hamt olsun üyelerimizi yapıyoruz, kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz, Türkiye’nin hemen hemen her ilinde teşkilatlanmalarımızı bitirdik. Artık emeklemekten çıktık, yürümeye başladık seçimlerden sonrada koşmaya başlayacağız. Bu bizim ve teşkilatlarımızın özverili çalışmalarıyla olacak. Ülkemizde sıkıntılar had safhada. Eğitimden sağlığa, ekonomiden tarıma, ulaşımdan sosyal projelere kadar birçok eksiklerimiz var. Biz bunlarla baş edebilecek güçte ve bilinçteyiz. Son seçilmiş tecrübeli başbakanımız liderliğinde yeni Türkiye bizleri bekliyor. Biz genel başkanımızla saygı ve sevgi barındıran bir anlayışla yola çıktık. Biz politikadan önce insana önem veriyoruz. Partimiz öyle zengin ki 153 kişiden oluşan kurucular kurulu üyelerimizde insan ayrımı yok. Meşaleyi Genel Başkanımız yaktı bizde bu meşaleyi yakan genel başkanımızın önderliğinde ülkemiz ve Zonguldak’ımız için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER