SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GÜLER SAV SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

GÜLER SAV SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bu haber 24 Mart 2021 - 16:38 'de eklendi ve 87 views kez görüntülendi.

İmza Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Osman Sav’ın annesi Güler Sav(72) vefat etti.

Bir süreden beri Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören anne Güler Sav bugün Acılık Hz. Ali Camiisinde kılınan öğle namazının ardından Kozlu Askeritepe aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye; Zonguldak Belediye Başkan Vekili Yusuf Deniz, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Çufalı, Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Memur-Sen’e bağlı sendika başkan ve yöneticileri, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’in yanı sıra gazeteciler,  çok sayıda sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ve sevenleri katıldı.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak Anne Güler Sav’a Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER