SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GELECEK PARTİSİ’NDEN ZTSO’YA ZİYARET

GELECEK PARTİSİ’NDEN ZTSO’YA ZİYARET
Bu haber 29 Mart 2021 - 15:27 'de eklendi ve 82 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi eski Gümüşhane Milletvekili İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Doğan Demir, Zonguldak il Başkanı Mustafa Kutayer’in yanı sıra Bartın, Karabük, Bolu, Düzce, Sakarya, Sinop il başkanları Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir’i ziyaret etti. 

Partisinin Zonguldak’ta gerçekleştireceği bir dizi ziyaret ve parti çalışmaları için Zonguldak’a geldiklerini belirten Gelecek Partisi İdari ve Mali İşler Başkanı Feramuz Üstün, ilk ziyaretlerini gerçekleştirdikleri Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir’e teşekkür ederken, Demir ile sohbet edip, çeşitli konularda istişareler yapacaklarını söyledi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir’e teşekkür eden, 24. Dönem Gümüşhane Milletvekili, Gelecek Partisi İdari ve Mali İşler Başkanı Feramuz Üstün, “Ben çok teşekkür ediyorum Sayın başkanımıza bu kabulleri için sağ olsunlar. Bugün Yerel Yönetimler birimimizin ve İdari Mali İşler Başkanlığımızın Zonguldak’ta düzenlemiş olduğu bu programda il Başkanımız Mustafa Bey ve yönetimi ile beraber Zonguldak’ta bir program yapalım dedik. Biz de bu zor şartlarda ilk önce Pandemiden dolayı sıkıntıya düşen Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ettik. Üreten insanlarımızın, ticaret erbabımızın durumu ile ilgili bilgi alacağız, sohbet edeceğiz. Bize tavsiyelerini alacağız, bizimle istişarelimizi yapacağız. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir de,  “Gelecek Partisi’nin çok kıymetli Genel başkan yardımcılarını, sevgili il başkanımızı, komşu illerden il başkanlarımızı ve bu güzel heyeti odamızda ağırlamaktan ziyadesi ile memnunuz.” diyerek şunları ifade etti.

“Gelecek Parti’miz yeni bir parti, yeni bir heyecan ama bir yandan acemi bir parti de değil. Devlet yönetme sorumluluğu taşımış, tecrübeli kadroları da bünyesinde barındıran çok kıymetli bir oluşum. Adı gibi Türkiye’nin geleceğinde de söz sahibi olacak gibi görünüyor. Biz tabi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak Zonguldak özel sektörünü temsilen bulduğumuz her fırsatta ilimizin ekonomik durumu ile ilgili beklentilerle ilgili sorunlarla ilgili tabi sorunları aktarırken, bunların çözümüne dair önerilerimizle ilgili tüm partilerimizle ilişki kurduğumuz gibi Gelecek Partisi ile de iyi ilişkilerimiz var. Sevgili il Başkanımız da bizim değeri bir kardeşimiz olması da ayrıca kıymetli bizim için. Biz Gelecek Partisi ile de inşallah bundan sonraki süreçte elimizdeki bilgileri, fikirlerimizi, önerilerimizi paylaşmaya devam edeceğiz.” diyerek ziyaretlerinden dolayı Gelecek Partisi heyetine teşekkür etti.   

YEREL YÖNETİM VE MALİ İDARİ İŞLER TOPLANTISI YAPILDI

Gelecek Partisi Zonguldak il Başkanlığı tarafından çeşitli kurum ve kuruluş ziyaretlerinin ardından Kilise Restaurant’ta yerel yönetim ve mali idari işler toplantısı yapıldı.

Toplantıya; Gelecek Partisi eski Gümüşhane Milletvekili İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Doğan Demir, Zonguldak il Başkanı Mustafa Kutayer’in yanı sıra Bartın, Karabük, Bolu, Düzce, Sakarya, Sinop il başkanlarının yanı sıra partililer katıldı.

Gelecek Partisi Gelecek Partisi eski Gümüşhane Milletvekili İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Doğan Demir toplantının ardından esnafları da ziyaret etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER