SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KUTAYER: İSPATA DAVET EDİYORUM

KUTAYER: İSPATA DAVET EDİYORUM
Bu haber 14 Nisan 2021 - 12:48 'de eklendi ve 97 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, partisinin her geçen gün büyüdüğünü belirterek, “Meyve veren ağaç taşlanır” dedi.

Gökçebey ilçe başkanının istifasının ardından bazı gazetelerde yaptığı açıklamaları da değerlendiren Kutayer, bu ithamları asla kabul etmediklerini ve ispatlamaya davet ederek, “ispatlayamaz ise yargıda hesap verecek olduğunu da hatırlatırım” şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi il Başkanı Mustafa Kutayer yaptığı açıklamada, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları ifade etti.  

“MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR”

“Gelecek Partisi hızla büyüyen kitleleri arkasına almaya başlayan bir parti olmaya başladı ve bu sebeple meyve veren ağaç taşlanır misali saldırılarının olması da tarafımızdan doğal karşılanmaktadır. Bu bir siyasi yarış ve bu yarışta halkın teveccühlerini alan yarışı kazanır, fakat halkı kandırarak yanlış yönlendirerek kişileri ve kurumları zan altında bırakarak hile ve ithamlarla hiçbir zaman kazanamayacaklardır. Görevlerinde başarısız olan kişiler beceriksizlerinde ne yapacağını şaşırarak lekeleme yoluna giderler” diyerek, “Genel Başkanımızın tüm kadınları kastederek, kadınlarımıza sahip çıkmasının yanlış propagandalara çevrilmesi çok yanlıştır. 3 aydır aldığım Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığı’nı iyi yerlere getirmek için ekibimle beraber mücadele ediyoruz. Bu konuda da başarılı olduğumuza son derece eminiz”  

“İSPATLAYAMAZ İSE YARGIDA HESAP VERECEK”

Kutayer, partisi hakkında yanlış ithamlarda bulunanları ispata davet ederek, “Gökçebey İlçe Başkanının vermiş olduğu istifayı kabul ettim. Yalnız basına verilen demeçte yazılanların hepsi asılsızdır. Daha önceki İl Başkanı ile yaşanan sıkıntılar bizi hiç bir şekilde bağlamaz. Kaldı ki bu kadar sıkıntılar vardı ki, Hülya hanım gittiğinde niye istifa etmedi. Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığı olarak bizler kadınlara ne kadar değer verdiğimizi herkes tarafından bilinir. En son 8 Mart Kadınlar Günü’nde yaptığımız faaliyetler kamuoyunun önünde paylaştık. Zonguldak Gelecek Partisi olarak asla kabul etmiyor ve ithamlarını ispatlamaya davet ediyorum, ispatlayamaz ise yargıda hesap verecek olduğunu da hatırlatırım” şeklinde konuştu.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER