SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

#DURMAKYOKHİZMETEDEVAM

#DURMAKYOKHİZMETEDEVAM
Bu haber 01 Mayıs 2021 - 14:40 'de eklendi ve 94 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştireceği Uzun Mehmet Camiisi’nin çevre düzenlemesi hızla devam ederken, yol ve asfalt çalışmaları da hızlı bir şekilde sürüyor

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş çalışmaları devam eden Uzun Mehmet Cami inşaatı ve çevresine yapılan asfalt çalışmalarını incelediler.

 Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Zonguldak Milletvekilimiz Sn. Hamdi Uçar ve Kozlu Belediye Başkanımız Sn. Ali Bektaş ile birlikte altyapı çalışmalarını tamamladığımız Milli Egemenlik Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledik. #DurmakYokHizmeteDevam” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER