SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AÇILIŞA HAZIR

AÇILIŞA HAZIR
Bu haber 10 Mayıs 2021 - 15:40 'de eklendi ve 54 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakından takip ettiği ve açılışını yapacağı Uzun Mehmet Camiisindeki tüm çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Mayıs’ta açılışını gerçekleştireceği duyurulmuş ancak Türkiye genelinde COVİD-19 salgını nedeni ile alınan kısıtlamalar nedeni ile açılış ileri bir tarihe ertelenmişti.

Cami içerisinde tüm noksanların tamamlandığı, çevre düzenlemesi, beyzaj çalışmalarının da bittiği son rötuşların yapıldığı öğrenilirken, yakın bir zamanda açılışa hazır hale geleceği belirtiliyor.

Uzun Mehmet Camiisinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapak ancak tarih olarak henüz net bir tarih verilmedi.

Öte yandan; Uzun Mehmet Camiisinde devam eden çalışmaları, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Zonguldak eski Milletvekili, TBMM eski Başkanı  ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı  Köksal Toptan ile Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan yakından takip etmiş, her hangi bir aksaklık yaşanmaması için her türlü çalışmaları yakından takip ediyorlar. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER