SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BELEDİYE BAŞKAN ALAN’DAN, CHP İL BAŞKANI PULAT’A YANIT

BELEDİYE BAŞKAN ALAN’DAN, CHP İL BAŞKANI PULAT’A YANIT
Bu haber 17 Mayıs 2021 - 17:01 'de eklendi ve 81 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan,  CHP İl Başkanı Murat Pulat’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasına tepke gösterdi  

CHP İl Başkanı Murat Pulat’ın geçtiğimiz günlerde sahil projesi kapsamındaki İnönü Parkına saygısızlık yapıldığı şeklinde basın açıklamasına; “Ben üslubunu yakıştıramadığımı ifade etmek istiyorum. Hem orada yapılan çalışmalara haksızlık edildiğini, ucube kelimesiyle hem de şahsım için kullandığı siyasi mevta kelimesini çok talihsiz bulduğumu ifade ediyorum. Okurken de kırıldığımı ve üzüldüğümü ifade etmek istiyorum.” diyen Belediye Başkanı Ömer Selim Alan şunları ifade etti.

“Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Murat Pulat beyin açıklamalarına cevap vermesi gereken kişi mevkidaşı olduğu için saygı değer il başkanımız Zeki Tosun’dur. Ben de açıklamayı üzülerek okudum. Yeri geldiği zaman TOKİ İşletmesi, hükümet yapıyor deyip yeri geldiği zaman da Belediye Başkanını bu konularda eleştirmenin doğru olmadığını bunun takdirini de saygıdeğer Zonguldak halkına ve kamuoyuna bıraktığımı ifade etmek istiyorum.

Murat Bey bizim uzun yıllardır tanıdığımız, il başkanı olmadan öncede samimi şekilde görüştüğümüz benim saygı duyduğum büyüğümdür. Ben üslubunu yakıştıramadığımı ifade etmek istiyorum. Hem orada yapılan çalışmalara haksızlık edildiğini, ucube kelimesiyle hem de şahsım için kullandığı siyasi mevta kelimesini çok talihsiz bulduğumu ifade ediyorum. Okurken de kırıldığımı ve üzüldüğümü ifade etmek istiyorum.

Seçimler olur birisi kazanır birisi kaybeder hepimiz farklı görüşten olabiliriz. Zaten hepimiz aynı düşünmek zorunda değiliz. Ben bu söylemle kendi partisindeki bizim seçim zamanında siyaseten rakip olduğumuz CHP adayı Şenol Şanal ile daha önce 8 yıl Zonguldak Belediye Başkanlığımızı yapmış Muharrem Akdemir de o zaman Sayın il başkanının görüşüyle siyasi mevta anlamına geliyor. Bu yüzden bu açıklamalardan üzüntü duyuyorum. Bizim seçimlerde kazanıp kazanamayacağımıza halkımız karar verir. Naif kişiliğiyle tanıdığımız Murat Pulat beyin ne şartlarda bu kelimeleri kullandığına anlamakta zorluk çekiyorum ve kırgınlığımı ifade ediyorum. Hem şahsıma, hem de seçimde yarıştığımız Şenol Şanal beye, daha önce görev yapmış tüm belediye başkanlarımıza demek ki seçim kaybedildiği zaman siyasi mevta gözüyle bakan bir zihniyetle karşı karşıyayız. Ama dediğim gibi mevkidaşı olarak saygı değer İl Başkanımız Zeki Tosun beyin cevap vermesi daha uygundur. Ben sadece şahsımla ilgili kısmıyla ilgili düşüncemi ifade etmek istedim.” dedi.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER