SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ TUTULMAZ: BİLGİ, BİRİKİM VE TECRÜBEYE SAHİBİZ

VALİ TUTULMAZ: BİLGİ, BİRİKİM VE TECRÜBEYE SAHİBİZ
Bu haber 25 Mayıs 2021 - 17:08 'de eklendi ve 81 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ile birlikte Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ) FARABİ VII.AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarı etkinliğine katıldı.

Valisi Mustafa Tutulmaz konuşmasında çağımızın AR-GE ve inovasyon üzerine kurgulandığını belirtti.

Vali Tutulmaz, “Bilgiyi, teknolojiye ve üretime aktarmanın önemini vurgulayarak, bunun en güzel örneğinin İHA ve SiHA’lar olduğunu belirtti, ülkemizin bu suretle dünyada adından söz ettiren bir ülke olduğunu ifade ederek bunları yapacak bilgi, birikim ve tecrübeye sahibiz” dedi.

Vali Mustafa Tutulmaz, milletvekillerimiz Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ve Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan. Farabi VII. AR-GE ve inovasyon proje pazarı etkinliğine katkısı olanlara teşekkür belgesi ve plaket takdim ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER