SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: PROJELERİ TEK TEK HAYATA GEÇİRİYORUZ

ALAN: PROJELERİ TEK TEK HAYATA GEÇİRİYORUZ
Bu haber 28 Mayıs 2021 - 17:42 'de eklendi ve 85 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ilk kez gazetecilerle Uzun Mehmet Camiisi önünde basın toplantısı düzenleyerek, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Uzun Mehmet Camiisinin açılışının 4 Haziran tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağını belirten Alan, Zonguldak kent merkezinde birçok mahalle ve kent merkezinde hizmetlerin devam ettiğini, bu hizmetler bittiğinde de Zonguldak’ın çehresinin değişeceğini vurguladı.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak’ın daha güzel bir şehir olması için gayret gösterdiklerini de belirterek, Uzun Mehmet Camiisi, sahil düzenlemeleri, Fevkani köprüsü,  Zonguldak Kömürspor ve tüm sorulara açıklıkla yanıt verdi.

“CUMHURBAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”

Uzun Mehmet Camiisi’nin açılışı için 4 Haziran Cuma günü Zonguldak’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirten Alan, “Sayın Cumhurbaşkanımızı Zonguldak’ta ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Cumhurbaşkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Zonguldak‘a çok güzel bir cami kazandırdı. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.

Gazetecilerin çeşitli konularda sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, parti içindeki hainler ve WhatsApp grubundaki yazışmaların dışarıya sızması konusunda da şunları söyledi.

“WHATSAPP GRUBUNDAN ÇIKTIM”

“Biz malum biliyorsunuz sizlerin nasıl basınla kendi arasın ya daha yakın arkadaşların WhatsApp grubu varsa bizimde var. Duygularımızı birbirimize ilettiğimiz ortak kullandığımız WhatsApp grubumuz var. Tabii ki buradaki arkadaşlarınız hepsi bizim partilimiz, davamızın bizim arkadaşlarımız. Ama ne yazık ki oradaki, o kimse onu da bilmiyoruz ne yazık ki o yazışmalarımız basına yansıdı Whatsapta grubundan çıktım be kullanmıyorum”  diye konuştu.

“MALİYETLER YÜKSEK ZAM YAPMAK ZORUNDAYIZ”

Su zammı ile ilgili eleştirileri de yanıtlayan Alan; “Ne yazık ki ister istemez bu maliyetler arttıkça bizimde kayıp kaçaklarla önleme noktasında çalışmalarımız var. Şu an için zam yapmak zorundayız çünkü giderleri karşılayamadığımızda su temini sıkıntısı yaşayacağız. Ama dediğim gibi bu rakamları her sene daha da aşağı çekeceğimizi göreceksiniz. Göreve geldiğimiz günden daha düşük rakamlar olacak. İnşallah vatandaşımız temiz ve kaliteli su ile tanışacak. Ama bunun için biraz zamana ihtiyacımız var”   

“OTOPARK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Otopark konusunda da konuşan Belediye Başkanı Alan, “Vatandaşlarımıza müjdeyi yakında vereceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın ve şehrimizin en büyük sorunu olan otopark sorununu yakında çözeceğiz”  

“DÜZGÜN ELEŞTİRİLER YAPILIRSA ZONGULDAK’A BİR FAYDA OLUR”

Sahil düzenlemeleri kapsamında İsmet İnönü parkı içerisinde bulunan İsmet İnönü Anıtı önüne yapılan duvarla ilgili yapılan eleştirilere de cevap veren Ömer Selim Alan, “ İsmet İnönü ile ilgili eleştiriler Zonguldak’a bir fayda sağlamıyor. CHP’liler yılda kaç defa İsmet İnönü Parkı’nda tören yapıyorlar, ya da ziyaret ediyorlar önce bunları konuşmak lazım. Çamur at izi kalsın zihniyeti ile politika yapılmaz. Edepli ve düzgün eleştiriler yapılırsa Zonguldak’a bir fayda olur. Biz gizli saklı bir çalışma yapmadık. Tüm Zonguldak halkının gözü önünde yapıldı bütün çalışmalar”  

“KENT ORMANI İLE İLGİLİ ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ VAR”

Zonguldak’ın Elvanpazarcık beldesindeki kent ormanı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Alan, “Kent ormanı doğasıyla çok güzel bir yer. Kent ormanı ile ilgili çok güzel projelerimiz var. Bunun içinde 250 metrelik kayak pisti de var. İnşallah önümüzdeki yıl Zonguldak halkı karın keyfini kent ormanda çıkartacak”  

“BENİM EN BÜYÜK DERDİM ZONGULDAK’IN SORUNLARI

Zonguldak’ın tüm sorunları ile dertlendiklerini kaydeden Belediye Başkanı Ömer Selim Alan,

“Zonguldak’a yapılması gereken tüm projeler yapılacak. Benim en büyük derdim Zonguldak’ın sorunları. Projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. İnşallah bir dahaki seçimlerde vatandaştan oy istemeyeceğiz sadece ziyaret edip hal hatırlarını soracağız”  

HERKESİN BU TAKIMA SAHİP ÇIKMASI GEREK

Zonguldak Kömürspor ile ilgili sorulan bir soruya da cevap veren Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Zonguldak Kömürspor’a bizde başka destek veren bir kurum yok. Yıllardır görüyoruz taşıma suyu ile değirmen dönmüyor. Bu fikrin artık değişmesi gerek. Biz elimizden gelen desteği veriyoruz. İnşallah güzel bir projemiz var. Onu da netleştikçe açıklayacağız. Artık herkesin bu takıma sahip çıkması gerek. Takım nerede olursa şehirde orada olur.”  

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Nizam Caddesi’ndeki çalışmaların uzaması ile ilgili soruya da, cadde üzerinde yaklaşık 50 yıldır alt yapı sorununun çözülmediğini, bu güzergahtaki tüm alt yapının tamamlanıp, Zonguldak’a yakışır bir cadde olması için çaba gösterdiklerini ve en kısa sürede çalışmaların tamamlanıp alt yapı ve üst yapının sorunsuz bir şekilde tamamlanması için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER