SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ZONGULDAK’A GELİYOR

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ZONGULDAK’A GELİYOR
Bu haber 01 Haziran 2021 - 16:54 'de eklendi ve 86 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 Haziran Cuma günü Zonguldak’a gelecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak programında; Saat 14.00’da yapımı tamamlanan Uzun Mehmet Camii açılışını gerçekleştirmesinin ardından saat 14.30’da Çaycuma ilçesi Filyos Beldesine geçecek ve Filyos’ta Kanuni Sondaj gemisini uğurlayacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak programının bugün netlik kazanacağı belirtildi.

CAMİ İNŞAATI BİR BUÇUK YILDA TAMAMLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile yapımına yaklaşık 1 buçuk yıl önce başlanan Uzun Mehmet Camii’si açılışa hızlı bir çalışma temposu ile açılışa hazır hale getirildi. 

Çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları da tamamlanan Uzun Mehmet Camiisi; 71 metre yüksekliğinde 4 minare ve 41 metre kubbe yüksekliği bulunan caminin altında ayrıca 6 bin kişi kapasiteli, 200 araçlık da otoparkı bulunuyor. 12 bin metrekare olan proje alanının, 2 bin 500 metrekarelik cami bölümünün yanında diğer bölümlerine çocuk parkları, gezi ve bisiklet yolu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar yapıldı. Adını, 1829 yılında taş kömürünü bulunan Uzun Mehmet’ten alan cami, sahil kenarındaki sosyal donatılarıyla şimdiden kentin simgesi oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER