SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZEKİ TOSUN: ZONGULDAK’IN KALKINMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

ZEKİ TOSUN: ZONGULDAK’IN KALKINMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Bu haber 01 Haziran 2021 - 16:56 'de eklendi ve 67 views kez görüntülendi.

AK Parti il Başkanlığının haftalık olağan toplantısı parti binasında gerçekleştirildi.

İl Başkanı Zeki Tosun Başkanlığı’nda yapılan toplantıya, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay ve Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek il yöneticilerinin katılımıyla yapıldı.

4 Haziran Cuma günü Zonguldak’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak ziyareti ile ilgili detayların görüşüldüğü toplantı ile ilgili bilgi veren il Başkanı Zeki Tosun, “Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Erbay ve Gençlik Kolları Başkanımız Benhur Özübek’in katılımıyla gerçekleştirdik. 4 Mayıs Cuma günü Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrimizi ziyaret edeceği programın detaylarını istişare ettik. Şehrimizin siluetini değiştiren Uzun Mehmet Cami’miz ve Bölge’mizin lokomotifi olacak Filyos projelerimizle beraber Zonguldak’ımızın kalkınması için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

ZONGULDAK’IN SEMBOL ESERLERİNDEN BİRİ OLACAK 

Uzun Mehmet Camii’sinin Zonguldak’ın sembol eserlerinden biri olacağını belirten AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 4 Haziran 2021 Cuma açılışının gerçekleştirileceği Uzun Mehmet Camii, Zonguldak’ın Sembol eserlerinden biri olacak.

Şehrimize görsel ve manevi değer katacak Uzun Mehmet Cami’miz için başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER