SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“BEN VE EKİBİMLE BU ŞEHRİN TAKIMI ZONGULDAK KÖMÜRSPOR İÇİN ELİMİ TAŞIN ALTINA SEVE SEVE KOYARIM”

“BEN VE EKİBİMLE BU ŞEHRİN TAKIMI ZONGULDAK KÖMÜRSPOR İÇİN ELİMİ TAŞIN ALTINA SEVE SEVE KOYARIM”
Bu haber 08 Haziran 2021 - 17:01 'de eklendi ve 111 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kömürspor’un 23 Haziran tarihinde yapılacak kongre öncesinde başkanlık için ismi geçen iş insanı Alaattin Kurnaz sessizliğini bozdu.

Zonguldak Kömürspor’un başarılı olması için tüm şehrin bütünleşmesi gerektiğini vurgulayan başarılı iş insanı Alaattin Kurnaz,  Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak milletvekilleri ile şehri önde gelen isimlerin de katkıları ile Zonguldak Kömürspor’u çok daha başarılı seviyelere çıkarabileceklerini ifade etti.

HÜRDÜŞÜN’e özel açıklamada bulunan iş insanı Alaattin Kurnaz Zonguldak Kömürspor’un başarısı için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu söyledi.

“Göreve gelince Zonguldak Kömürspor’a sabit gelir için kafamda bazı projeler var” diyen iş insanı Alaattin Kurnaz şöyle dedi.

“ŞEHRİN İLERİ GELEN İNSANLARI BİR ARAYA GELİRSE, BEN DE ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYARIM”

“Son zamanlarda yeni yapılacak Zonguldak Kömürspor kongresinde adımın geçmesi, tüm kamuoyunun bana güvenmesi, benim için güzel bir duygu. Evet, ben ve şehir birlik beraberlik çatısı altında birleşir, başta Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz, Sayın Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan, milletvekillerimiz, şehrin ileri gelen insanları bir araya gelirse, ben de elimi taşın altına koyarım ve güzel bir yönetimle başkanlığa aday olurum. Aday olur, başkan olursam ilk işim Zonguldak A.Ş.’yi lav ederiz. Şeffaf bir yönetim, şeffaf bir gelir-gider tablosu ve yapılanları gelir-giderleri her ay veya 2 ayda bir kamuoyu ile paylaşırım. Şu an Zonguldakspor’la ilgili ne kadar borç var, bu borçlar nerelere Sayın Valimiz ve Belediye başkanımız, Sayın milletvekillerimiz beni çağırırsa yeni ve temiz bir sayfa açılacaksa ben ve ekibimle bu şehrin takımı Zonguldak Kömürspor için elimi taşın altına seve seve koyarım. En büyük özelliğim her zaman hedef koyarım. Hedefim de başarı ve şampiyonluktur. Geçmişte yaptığım yöneticilik Gelikspor başkanlığımda BAL ligi şampiyonluğunu son maçta kaybettim. Bu zamana kadar her zaman Zonguldak Kömürspor’a maddi manevi desteği verdim. Şehir bütünleşirse dediğim gibi birlik ve beraberlik de oluşursa görev de bize verilirse göreve gelirim.

Göreve gelince Zonguldak Kömürspor’a sabit gelir için kafamda bazı projeler var. Eren Holding ve ÇATES’e verilen kömürden hem rödevans sahipleri, hem de ÇATES ve Eren Holding’den belirli bir pay kulübe aktarmaktır.

“İYİ BİR EKİPLE YOLA ÇIKMAYA HAZIRIM”

Kulübü sadece Zonguldak’ı değil Kilimli, Çaycuma, Devrek, Kozlu, Ereğli, Alaplı’ya kadar yayıp kaynaklar yaratıp bu takımı eski şaşalı günlere döndürüp, her sene şampiyonluğa oynayan ve şampiyon yapmaktır.

Sayın Valimiz, Belediye başkanımız, milletvekillerimiz bu işin içinde varsa, beni de başkanlık için çağırırlarsa ben de varım. Önümüzü görürsek iyi bir ekiple yola çıkmaya hazırım. Bu hafta inşallah bazı konular netleşir. Çünkü 21 Haziran tarihinde kulübün kongresi var” dedi.

KONGRE 23 HAZİRAN’DA YAPILACAK

Zonguldak Kömürspor’da 21 Haziran Pazartesi olarak belirtilen kongre tarihi, 23 Haziran Çarşamba olarak yeniden düzenlendi. Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacak ilk kongrede çoğunluk sağlamaması durumunda ikinci kongre 30 Haziran Çarşamba günü çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER