SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZEKİ TOSUN: ZONGULDAK’IMIZ CUMHURBAŞKANIMIZ VE BAKANLARIMIZIN GELİŞİYLE ÇOK ŞEY KAZANDI

ZEKİ TOSUN: ZONGULDAK’IMIZ CUMHURBAŞKANIMIZ VE BAKANLARIMIZIN GELİŞİYLE ÇOK ŞEY KAZANDI
Bu haber 08 Haziran 2021 - 17:05 'de eklendi ve 65 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak il Başkanı Zeki Tosun, 4 Haziran 2021 Cuma günü Zonguldak’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretini değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak ziyareti ve il genelinde yapılan çalışmaları değerlendiren Zeki Tosun, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Zonguldak ziyareti uzun zamandır yapmak istediği bir ziyaretti. 4 Haziran günü sayın Cumhurbaşkanımız Zonguldaklılarla buluştu. Cumhurbaşkanımızın bakanlarımız, önceki dönem görev yapmış meclis başkanlarımız, genel başkan yardımcılarımız, kadın kolları genel başkanımızla bu ziyareti gerçekleştirmesi Zonguldak için çok güzel oldu. Cumhurbaşkanımız adını verdiği Uzun Mehmet Camiini açtı, çevre düzenlemelerini incelemesi ve vatandaşlarımızla hasbihal etti. Ardından 10 yıldır belediyesi bizde olmayan geçtiğimiz yerel seçimde aldığımız Zonguldak Belediyesini ziyaret etti. Belediyemizde Zonguldak’ımız için verimli bir görüşme oldu. Zonguldak Belediyesi ziyaretinin ardından Sayın Cumhurbaşkanımız MFA Kocayusuf Maske Fabrikasının açılışını yaptı. Esas müjdelerin verildiği Filyos’a geçtiğimizde 135 milyar metreküp doğalgaz rezervinin tekrar bulunduğunu müjdeledi. Bu şekilde 540 milyar metreküp doğalgaz rezervinin müjdesini de vermiş oldu. Bu dünyaya verilen bir mesajdı. İnşallah yeraltı kaynaklarımızın sayısı her geçen gün artacak. Petrolle ilgili Akdeniz’de aramalarımız devam ediyor. Şuanda hedefimiz 100 bin varil petrole ulaşmak. Diyarbakır ve Trakya’da petrol şuanda çıkmaya başladı her geçen günde sayı artıyor.

Zonguldak’ımız cumhurbaşkanımız ve bakanlarımızın gelişiyle çok şey kazandı. Milletvekillerimiz, bizler, belediye başkanlarımız yapılması gerekenler noktasında cumhurbaşkanımıza bilgileri aktardık. Filyos Bölgesinde sanayi çalışması hızlı bir şekilde devam ediyor. Cumhurbaşkanımız havayolu, karayolu ve tren yolunun biran evvel bitirilmesi noktasında talimatlarını verdi. Bizde Zonguldak şehir girişini rahatlatacak olan Mithatpaşa 1-2, T1-T0 tünellerinin Kilimli’ye kadar olan kısmının hızlı bir şekilde devam ettiğini yılsonuna kadar açılacağını cumhurbaşkanımıza aktardık ve Kilimli’den sonrasının da bizim için önemli olduğunu söyledik. İnşallah Kilimli’den sonra onlarda yapım aşamasına geçer. Çünkü Kilimli’den sonrası biraz uzun sürecek bir iş ve maliyetleri yüksek. Önemli olan işin başlaması çünkü başlandıktan sonra işin sonu geliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız onlarında talimatlarını verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız yoğun programlarının ardından saat 22.00 gibi Zonguldak’tan ayrıldı. Zonguldak için dolu dolu bir program oldu. Zonguldak’ın kazanımları çok olacak. Cumhurbaşkanımız başta yerelde belediyelerimiz olmak üzere yapılan projelerin devamlılığı noktasında her birimle ilgili bakanlarımıza tembihlerini yaparak, çoğu şeyi de yerinde görerek yapılması gerekenlerin talimatlarını verdi. İnşallah Zonguldaklı hemşerilerimizde memnun kalmışlardır sonuçta sayın cumhurbaşkanımız Zonguldak’tan memnun ayrıldı. İnşallah 2023 yılına kadar bu projeleri bitirmeye çalışacağız. Diğerleri de devam edecek.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER