SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SON KARAR!

SON KARAR!
Bu haber 15 Haziran 2021 - 17:28 'de eklendi ve 374 views kez görüntülendi.

Son günlerde kamuoyunun çok merak ettiği Zonguldak Kömürspor’un akıbeti ne olacak?

İş insanı Alaattin Kurnaz’ın, yeni oluşacak yönetimde başkanlık için adı gündeme gelmiş ve Zonguldak kamuoyu Alaattin Kurnaz’a güvenerek “okey” demiş.

Son 10 gündür Zonguldak Kömürspor’un geleceği için öncülük yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir bir dizi görüşmeler sonucu geçtiğimiz Pazartesi günü Dedeman Otel’de bir araya gelen Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, TSO Başkanı Metin Demir, eski TSO Başkanı Salih Demir, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,  A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ve Rödevans saha sahipleri ve başkan adayı Alaattin Kurnaz bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda; Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Ömer Selim Alan yeni bir sayfa açmak için Demir ailesinin dışında yeni bir oluşuma herkesin destek vereceğini dile getirmişler.

Alaattin Kurnaz ile yeni bir sayfa açacaklarını söyleyerek, Eren Holding, ÇATES ve birçok iş insanları, kurumları, belediyeleri göreve davet ederek, “Zonguldak Kömürspor’u eski günlere döndürmek istiyoruz” demişler.

Demir ailesi olarak da Salih Demir kabul etmiş, yeni başkan, yeni bir oluşum kararı alınırken, başkan adayı Alaattin Kurnaz cebinden Zonguldak Kömürspor’un borçlarını gösteren bir kağıt çıkarıp, “13 milyon TL’yi geçen bir tablo ne olacak Sayın Valim, başkanım. Ben bu borçlarla bir şey yapamam. SSK, Vergi borçlarını yapılandırırız ama diğer borçlarla elimiz kolumuz bağlı olur” deyince Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz bu borçları görünce şaşırmış. “Bu borçlar nereye, kime” demiş.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir’e “bu borçları halledin tüm dökümanları çıkarın sonra Çarşamba veya Perşembe günü tekrar toplanıp son noktayı belirleriz” deyip toplantıyı bitirmişler.

Şimdi gelelim bundan sonra ne olur?

SSK, Vergi ve futbolculara olan borçların haricindeki borçlara ne Vali, ne Belediye Başkanı, ne de Alaattin Kurnaz “okey” demez.

Hani eskiden borçlardan kurtulmak için kulübün adı değiştirilip, alacaklılara kol saati gösterildi ya? Şimdi de A.Ş. başkanın “araba mı, evlerimi ipotek gösterip kredi çektim” diyor ya, kulübün tüm gelirlerine temlik koymuş ya, 3 milyon gibi alacağı görülüyor ya, şimdi A.Ş. Başkanı kulübe gelen para ve çeklerden bahsetmiyor ya, alacaklarını da unutacak.

2 senedir kulübün tek yetkilisi kendisiydi.

Bu borçlar neyin nesi?

Toplantının özü şu ki;

Borçların bir kısmına yeni oluşum okey verirken, şahıs ve bazı borçlara “hayır” diyorlar.

Toplantıdan çıkan netice;

Çarşamba veya Perşembe günü yapılacak ikinci toplantıda Başkan Süleyman Caner ve A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir’in getireceği gelir-gider, borç tablosunun akıbeti ne olacak?

Yeni oluşum yönünde karar çıkarsa Zonguldak Kömürspor’u, bu takıma gönül vermiş insanları Zonguldak şehrini güneşli günler bekliyor.

Bu zamana kadar Zonguldak Kömürspor’da  görev yapan Başkan ve yöneticiler bir bedel ödediler. Bunları kimse inkar edemez.

Sabit gelir olmayınca, taşıma suyla değirmen bir yere kadar dönüyor.

Zonguldak Kömürspor’un son şansı yapılacak ikinci toplantıda “ya tamam, ya devam, ya da stop” deyip noktayı koymaktır.

Şehir şimdi yeni oluşacak veya “bizler yokuz” denip kenara çekilecek büyükler de.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER