SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR İÇİN İKİNCİ ZİRVE TOPLANTISININ SONUCU MERAKLA BEKLENİYOR!

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR İÇİN İKİNCİ ZİRVE TOPLANTISININ SONUCU MERAKLA BEKLENİYOR!
Bu haber 15 Haziran 2021 - 17:30 'de eklendi ve 140 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kömürspor’un geleceğini belirleyecek olan zirve toplantısı bugün veya yarın yeniden yapılacak.

Zonguldak Kömürspor’un ekonomik sıkıntılardan kurtularak, yeni sezonda başarılı bir hedefle yola devam etmesi amaçlanan ilk toplantı; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz tarafından gerçekleştirilmiş, bu toplantıya, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, rödovans saha sahipleri, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Demir ve Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Kömürspor eski Kulüp Başkanı Salih Demir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda Zonguldak Kömürspor’un özellikle 2021-2022 Futbol Sezonunda kalkınabilmesi için hazırlanan projeler görüşülmüştü.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Dedeman Otel’de yapılan toplantı yaklaşık 2 saat sürmüştü.  O toplantıda;

Zonguldakspor Kömürspor’un ekonomik yapısı, gelir ve giderleri başta olmak üzere, geleceğe yönelik projeler ayrıntıları ile görüşülmüştü.

23 Haziran 2021 Çarşamba günü yapılacak olağan genel kurul öncesinde, Zonguldak Kömürspor kulüp başkanlığı için ismi geçen Alaattin Kurnaz Başkanlığı’nda oluşturulması beklenen yeni yönetimde öncelikle ekonomik sorunların çözümü noktasında çareler aranırken, sabit gelir ve mevcut borçların yapılandırılması ve geleceğe yönelik projeler de ayrıntıları ile masaya yatırılırken, ÇATES ve Eren Enerji’nin alacağı kömürden ton başına 1 TL. kesilmesi konusunda mutabakat sağlandığı, kulübün gelirlerini artırmak için de ayrıca üyeliklerin de açılması konuları ele alınmıştı.

Zonguldak Kömürspor’un öncelikle ekonomik sıkıntılardan kurtulup, kalıcı gelir konusunda fikirler üretilirken, alternatif çözümler de görüşülmüştü.

Yeni sezona güçlü bir takım oluşturulması beklenen ve öncelikle yeni yönetim kurulunun da güçlendirilmesi konusunda görüşlerin alındığı o toplantıdan nihai bir karar çıkmazken, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, kulübün gelir-gider tablosunun tam anlamıyla çıkarılıp, yeniden toplantı yapılması için ikinci zirve toplantısının ise bugün veya yarın yapılarak kesin bir karar altına alınması bekleniyor.

Bugün yapılması beklenen ikinci toplantıda ne gibi karar alınacağı merakla beklenirken, Zonguldak Kömürspor’un geleceğini tayin edecek o toplantı tüm Zonguldak kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER