SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BENİM ŞEVKİM KIRILDI

BENİM ŞEVKİM KIRILDI
Bu haber 29 Haziran 2021 - 15:05 'de eklendi ve 79 views kez görüntülendi.

Uzun zamandır Zonguldak Kömürspor kulüp Başkanlığı için adı geçen Alaattin Kurnaz’dan flaş açıklama geldi.

Alaattin Kurnaz,  daha önce Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Demir Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ile bir toplantı yapıldığını hatırlatarak, mevcut yönetimden gelir-gider bilançolarının istenmesine rağmen, getirilmediğini hatırlatarak, “Ne hikmetse kimse böyle bir bilanço getirmedi ve beni de kimse 10 gün ne aradılar, ne de sordular.” dedi.

Son yapılan toplantıdan sonra kendisinin aranmaması konusunda, “Bunun üzerine benim şevkim kırıldı. Ben Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan’ın desteği ile bir yola çıktık” diyerek şunları söyledi.

“BİLANÇO GETİRMEDİ VE BENİ DE KİMSE 10 GÜN NE ARADILAR, NE DE SORDULAR”

“Ben Zonguldak Kömürspor için elimi taşın altına koymaya hazırdım. Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Demir Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir bir toplantı yapıldı. Sorunlar konuşuldu. Benim başkanlığımda şeffaf bir yönetim yapılıp, Zonguldak Kömürspor’u eski günlere getirmek için bir adım atılmak istendi. Kabul ettim. Toplantıda ben kulübün 13 milyona yakın borcu olduğunu söyleyince, Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz, Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve A.Ş. başkanı Hakan Hürfikir’e şöyle dedi; ‘Gidin kulübün nerelere, ne kadar borcu varsa muhasebeci ile çıkarın ve Çarşamba veyahut Perşembe günü haberleşip bir toplantı yapalım’ dedi.

Ne hikmetse kimse böyle bir bilanço getirmedi ve beni de kimse 10 gün ne aradılar, ne de sordular. Kulübün 23 Haziran Çarşamba günü kongresi vardı, kongre ertelendi. Benim haberim yok. Şehrin Valisi, Belediye Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı bu kulüp için bir seferberlik hareketi başlatıyorduk ama 10 gün geçmesine rağmen kulübün gelir-gider tablosunu getiremiyorlar. Beni de kimse aramıyor.

Bunun üzerine benim şevkim kırıldı. Ben Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan’ın desteği ile bir yola çıktık. Şehre bir heyecan gelmişti, herkes, basının hepsi her gün beni aradılar, ‘Başkan ne oluyor” diyorlar. Beni arayan, soran yok ki. Beni arayanlara bir şey söyleyeyim; şimdi dün itibari ile adaylık konusunda son noktayı koydum. Hiç kimsenin olmadığı bir ortamda ben aday değilim. Kulübün bir gelir-gider tablosu piyasada yok.

Bana, ‘3-5 milyon borcu var” deniliyor ama gerçek böyle gözükmüyor. Borç 15 milyona yakın olduğunu tahmin ediyorum. Bu şartlarda kimse taşın altına elini koymaz. Diyorum ve 30 Haziran’da yapılması planlanan kongrede oluşacak yönetime başarılar dilerim.

“YENİ SEÇİLECEK YÖNETİME MADDİ MANEVİ DESTEĞİ VERMEYE DE HAZIRIM”

Yeni seçilecek yönetime Zonguldak Kömürspor’da her zaman olduğu gibi maddi manevi desteği vermeye de hazırım. Tüm kamuoyuna duyurulur ve bugün yapılacak kongrede yeni seçilecek arkadaşlara başarılar dilerim” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER