SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TEMA’DAN ‘AĞAÇ KARDEŞLİĞİ’ PROJESİ

TEMA’DAN ‘AĞAÇ KARDEŞLİĞİ’ PROJESİ
Bu haber 29 Haziran 2021 - 15:12 'de eklendi ve 61 views kez görüntülendi.

TEMA Ağaç Kardeşliği Projesi kapsamında TEMA Zonguldak İl Temsilciliği eğitimlerini Karaelmas İlkokulu, Mithatpaşa İlkokulu ,Rüzgarlımeşe İlkokulu ve Kozlu Atilla İlkokulu ile yaptı.

Merkez İlçe Sorumlusu Hale Sönmez Bay tarafından nisan ayında online olarak gerçekleştirilen eğitimlerde; ağaçların önemi anlatılıp, ağaçları tanıma etkinlikleri oyunlarla pekiştirildi. Ayrıca endemik bitkiler ve önemi, endemik bitkilerin korunması için yapılması gerekenler hakkında bilgiler verildi projeye katılan her çocuk adına Eskişehir’de Hayrettin Karaca Ağaç Kardeşliği Ormanı’na fidan dikildi.

TEMA Zonguldak Merkez İlçe Sorumlusu Hale Sönmez Bay projeye katılan öğrencilere saksı, tohum, ağaç çarkı, ağaç kartları, ağaç broşürleri ve proje katılım sertifikalarını dağıttı. Ağaç Kardeşliği Projesi’ne katılan Karaelmas İlkokulu, Mithatpaşa İlkokulu, Rüzgarlımeşe İlkokulu ve Kozlu Atilla İlkokulu idarecileri 3. Sınıf öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek herkesi TEMA gönüllüsü olmaya davet etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER