SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SORUN VE HİZMETLER KONUŞULDU

SORUN VE HİZMETLER KONUŞULDU
Bu haber 06 Temmuz 2021 - 17:48 'de eklendi ve 88 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, mahalle muhtarlarıyla,  Belediye Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda mahallelerin sorunları ve yapılacak olan hizmetler görüşüldü.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada; “Belediyemizin ayrılmaz bir parçası olan mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelerek şehrimizde yapılan çalışmaları değerlendirdik ve muhtarlarımızın taleplerini dinledik. Muhtarlarımız ile sürekli istişare halindeyiz. Hep birlikte şehrimize hizmetlerimizin artarak devam edeceğine inanıyor, vatandaşlarımız ile belediyemiz arasında köprü vazifesi görerek gayretli çalışmalarını sürdüren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.”

KAPUZ PLAJINDA İNCELEMELERDE BULUNULDU

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantının ardından Kapuz Plaj tesislerinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Alan yaptığı açıklamada, “Mahalle muhtarlarımız ile birlikte istişare toplantımızın ardından yenilenen yüzü ile önceki gün vatandaşlarımızın hizmetine açmış olduğumuz Kapuz Plajı’mızda incelemelerde bulunduk.

Hep Birlikte Yeni Zonguldak şiarımızla tüm enerjimizi şehrimize hizmet yolunda sergiliyoruz. Muhtarlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER