SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DESTEKLER SMA HASTASI BAŞOĞLU İÇİN

DESTEKLER SMA HASTASI BAŞOĞLU İÇİN
Bu haber 12 Temmuz 2021 - 18:25 'de eklendi ve 66 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Merkez Çarşısı önünde SMA’ hastası 11 aylık Alparslan Başoğlu için kermes düzenlendi.

AK Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti il Başkan yardımcısı Ömer Gülay, Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek’in yanı sıra çok sayıda vatandaş da destek verdi.

Merkez çarşısı önünde gerçekleştirilen kermeste gıda ve giyim ürünleri satılarak elde edilen gelirler SMA’lı 1 yaşında ki Alparslan Başoğlu için kullanılacak.

Kermes hakkında bilgi veren Selma Yıldırım, SMA’lı 1 yaşındaki Alparslan bebek için bu kermesi düzenlediğini belirterek katkı verenlere teşekkür etti.

CHP kadın kolları öncülüğünde düzenlenen bu kermeste tüm sivil toplum kuruluşları destek verdiğini ve esnaflardan ve vatandaşlardan toplanan gıda ve giyim ürünlerini satarak elde edilen geliri SMA hastası Alparslan bebeğin hastalığında kullanılacağını ifade ederek tüm Zonguldak halkını kermese katkı vermeye davet etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “SMA Tip 1 hastası Alparslan bebek yararına düzenlenen kermeste gönüllü katılımcılarımız ile beraber olduk. Alparslan’a siz de umut olun!” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER