SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ESNAF KEFALET KONGREYE GİDİYOR

ESNAF KEFALET KONGREYE GİDİYOR
Bu haber 12 Temmuz 2021 - 18:21 'de eklendi ve 63 views kez görüntülendi.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi kongresi 1 Ağustos Pazar günü Site kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.

Mevcut Başkan Ercan Şehri’nin tek aday olması beklenirken, Şehri yaptığı açıklamada; “Ben burada üyelerimizi daha iyi bir duruma getirmek için mücadele verdim. Üyelerimizi mutlu ettiğimiz zaman ben de mutlu oluyorum.” diyerek şunları söyledi.

“Biz bu göreve seçildiğimiz zaman Kooperatif kapalıydı. Biz çok çalıştık. Ben burada ‘başkanım’ diye oturmadım, tüm üyelerimizin evraklarını takip ettim, herkesin kredilerden faydalanması için elimden gelen bütün çabayı gösterdim. Bütün taksicilere, servisçi esnaflara o dönemlerde ÖTV’lerden faydalanması için ‘taksilerimizi, servislerinizi yenileyin’ dedim. Herkesin işini çözmeye çalıştım. Hazırlanan kredi talebi dosyalarını bizzat ben bankadan takip ettim. Burada ‘başkanım’ diye eleman yollamadım, birebir bir ben takip ettim. Eğer ben işimde başarılı olmazsam ben orada durmam ve kapalı bir Karabük, Bartın, Zonguldak 21 kooperatif içinde kredi kullanımında birinci sıraya geldik. Diğer yerlerde 2 kefil istiyorlar, sırası geldi kefil yok, kefilden sıkıntı var, bir kefil, bir teminatla kredi verdik. Ben burada üyelerimizi daha iyi bir duruma getirmek için mücadele verdim. Üyelerimizi mutlu ettiğimiz zaman ben de mutlu oluyorum.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER