16:57 - KARATAŞ: YÜZDE 33 ZAM YAPILDI
16:50 - GMİS: TTK’YA İŞÇİ ALINMASINI İSTİYORUZ
16:48 - 112 YENİDOĞAN NAKİL EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
16:47 - MİLLETVEKİLİ ÇOLAKOĞLU’NA ÖNEMLİ GÖREV
16:45 - DÜZENSİZ GÖÇLE ETKİN MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI
18:23 - ZONGULDAK ÖĞRETMEN AKADEMİSİ BAŞLADI
18:20 - ÇOK GÜZEL RESİM SERGİSİ
18:17 - KUTAYER: EKONOMİK KRİZ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
Zonguldak Valiliği himayelerinde TÜGVA Zonguldak İl Temsilciliği tarafından ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı’ kapsamında fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.
Güzel Sanatlar Galerisi’nde açılan serginin açılışına; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Müftüsü Aşır Durgun ve daire müdürleri katıldı.
Törende konuşan Vali Mustafa Tutulmaz: “Bugün milli birlik etkinlikleri ile ilgili ilk programı başlatıyoruz. 2016 yılında hain terör örgütünün vatandaşlarımıza silahlarla, top, tüfekleriyle geleceklerine ipotek koyma mücadelelerine vatandaşlarımız silahların önüne geçerek bir özgürlük mücadelesi vermiştir. Bunun sonunda millet kendi egemenliğini kendi oluşturmuştur. Bunun anısına bu hafta milli birlik beraberliği yeniden sağlayacağız, beyinlerin yıkanmamasını beyinlerin özgür kalmasını sağlamaya çalışacağız. Bu hafta boyunca bütün etkinliklere vatandaşların katılmasını istiyorum. Birlik mesajını hep birlikte verelim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık sıhhat ve uzun ömür diliyorum. Allah tekrar bize bu tür olumsuzlukları yaşatmasın.” dedi.