SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TUTULMAZ: BİRLİK MESAJINI HEP BİRLİKTE VERELİM

TUTULMAZ: BİRLİK MESAJINI HEP BİRLİKTE VERELİM
Bu haber 12 Temmuz 2021 - 18:20 'de eklendi ve 75 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valiliği himayelerinde TÜGVA Zonguldak İl Temsilciliği tarafından ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı’ kapsamında fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Güzel Sanatlar Galerisi’nde açılan serginin açılışına; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Müftüsü Aşır Durgun ve daire müdürleri katıldı.

Törende konuşan Vali Mustafa Tutulmaz:  “Bugün milli birlik etkinlikleri ile ilgili ilk programı başlatıyoruz.  2016 yılında hain terör örgütünün vatandaşlarımıza silahlarla, top, tüfekleriyle geleceklerine ipotek koyma mücadelelerine vatandaşlarımız silahların önüne geçerek bir özgürlük mücadelesi vermiştir. Bunun sonunda millet kendi egemenliğini kendi oluşturmuştur. Bunun anısına bu hafta milli birlik beraberliği yeniden sağlayacağız, beyinlerin yıkanmamasını beyinlerin özgür kalmasını sağlamaya çalışacağız. Bu hafta boyunca bütün etkinliklere vatandaşların katılmasını istiyorum. Birlik mesajını hep birlikte verelim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet,  gazilerimize sağlık sıhhat ve uzun ömür diliyorum. Allah tekrar bize bu tür olumsuzlukları yaşatmasın.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER