SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

2 PROJEYE 2 MİLYON 425 BİN TL KAYNAK

2 PROJEYE 2 MİLYON 425 BİN TL KAYNAK
Bu haber 03 Ağustos 2021 - 18:13 'de eklendi ve 291 views kez görüntülendi.

2021 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Zonguldak’ta 2 projeye 2 Milyon 425 Bin TL kaynak ayrıldı.

Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamada; 2021 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) değerlendirme süreci sona erdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen programda Zonguldak’ta kamu kurum ve kuruluşlarının da iştirakçi olduğu 2 projeye 2 milyon 425 bin TL kaynak ayrıldı” denildi.

Açıklamada ayrıca; Zonguldak’ta Bakanlıkça desteklenmesi uygun görülen projeler ve başvuru sahipleri de şu şekilde açıklandı:

Zonguldak Arı Yetiştiricileri Birliği’nin ‘Sağlıklı Toplum için Arı Gibi Çalışkan Kadınlar” ile Çaydeğirmeni Belediyesi’nin ‘Artizan Ekmek Üretiyoruz Sağlıkla Kalkınıyoruz” projelerine destek sağlandığı bildirildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER