SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ ZONGULDAK İL BAŞKANI TOSUN’DAN ÜYELİK AÇIKLAMASI

AK PARTİ ZONGULDAK İL BAŞKANI TOSUN’DAN ÜYELİK AÇIKLAMASI
Bu haber 03 Ağustos 2021 - 18:16 'de eklendi ve 367 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ormanlı Beldesinde MHP’den istifa ederek AK Parti’ye katıldığı şeklinde basında yer alan haberler üzerine açıklama yaptı.

Zeki Tosun yaptığı yazılı açıklamada, “31 Temmuz tarihinde Karadeniz Ereğli’ye bağlı Ormanlı Beldesi Belediye Meclis Üyesi Abdullah Cebeci’nin MHP’den istifa ederek AK Parti’ye katıldığı yönünde haberler yerel gazete ve internet haber sitelerinde yer almıştır.

Ancak, Ormanlı beldemizde sayın vekillerimizin belediye başkanlığını ziyareti sırasında spontene bir şekilde meydana gelen ve teşkilatlarımızın bilgisi dışında vuku bulan, basına yansıyan üyelik gerçekleşmemiştir. Bu tür haber ve gelişmeler karşısında partimizin sorumlu teşkilat ve yöneticilerinin beyanlarını esas almalarının yerinde olacağını belirtiriz.”

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER