SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KENT KONSEYİ’NDEN ALAN VE GÜNER’E ZİYARET

KENT KONSEYİ’NDEN ALAN VE GÜNER’E ZİYARET
Bu haber 03 Ağustos 2021 - 18:21 'de eklendi ve 86 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunuyor.

Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri, ziyaretler kapsamında Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Abdurrahim Alan ve İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ertuğrul Güner’i ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili paylaşımda bulunan Kent Konseyi; “Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri olarak Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Abdurrahim Alan’ı makamında ziyaret ettik. Görüşmelerimiz çok faydalı oldu. Nazik kabulleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.

Zonguldak il Sağlık Müdürlüğü ziyareti ile ilgili de; “Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri olarak Zonguldak İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ertuğrul Güner’i makamında ziyaret ettik. Görüşmelerimiz çok faydalı oldu. Nazik kabulleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” denildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER