SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KENT KONSEYİ’NDEN İYİ PARTİ’YE ZİYARET

KENT KONSEYİ’NDEN İYİ PARTİ’YE ZİYARET
Bu haber 03 Ağustos 2021 - 18:20 'de eklendi ve 75 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri, İYİ Parti İl Başkanı Sayın Yavuz Erkmen’i ziyaret etti.

Ziyarette, Kent Konseyi’nin çalışmaları ile ilgili bilgi alış verişinde bulunulurken, kentin sorunları, yapılması gerekenler ve projelerle ilgili de fikir alış verişinde bulunulduğu öğrenildi.

İYİ Parti ziyareti ile ilgili yapılan açıklamada, “Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri olarak Zonguldak İYİ Parti İl Başkanı Sayın Yavuz Erkmen’i ziyaret ettik. Görüşmelerimiz çok faydalı oldu. Nazik kabulleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca Kent Konseyi Başkanı Hakan Kutoğlu Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan çalışma gruplarında aktif yer almak üzere tüm Zonguldaklıları davet etti.” denildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER