SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DEN ALAN VE AKTAŞ’A ZİYARET

AK PARTİ’DEN ALAN VE AKTAŞ’A ZİYARET
Bu haber 10 Ağustos 2021 - 18:14 'de eklendi ve 64 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve İl Başkan Yardımcısı Ömer Gülay, Zonguldak’taki görevlerine geçtiğimiz günlerde başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan ve İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ı ziyaret ederek “hayırlı olsun” temennisinde bulundular.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve İl Başkan Yardımcısı Ömer Gülay ilk olarak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan’ı ziyaret ettikten sonra Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ı ziyaret etti.

Alan ve Aktaş’ın Zonguldak’taki görevlerine başlamalarından dolayı “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Hamdi Uçar, “Cumhuriyet Başsavcımız Abdurrahim Alan’a İlimize hoşgeldiniz ziyareti yaptık. İlimizle ilgili görüş alışverişi yaptık.” diye açıklamada bulunurken,

“İl Emniyet Müdürümüz Fahri Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Müdürümüze yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar dileriz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER