SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ŞAİBELİ BARINAK!

ŞAİBELİ BARINAK!
Bu haber 10 Ağustos 2021 - 18:08 'de eklendi ve 376 views kez görüntülendi.

Kozlu balıkçı barınağında yaklaşık 2-3 seneden beri devam eden pis kokular, rantlar, içki, uyuşturucu trafiği bitmek bilmiyor.

Her geçen günler de iyi şeyler bekleyenler gördüklerine, duyduklarına inanmak istemiyorlar.

Balıkçı barınağı, balıkçılara hizmet için yapılmış bir liman ama balıkçılara zorluklar çıkaran yetkililer, para babalarının lüks yatlarına hizmet etikleri iddia ediliyor.

Bir başka iddiaya göre; yatlara yer tahsis edilirken, balıkçı teknelerine her zaman zorluklar çıkarıldığı, kayıklarına yer isteyen bazı vatandaşlara yer verilmediği gibi, bazı yetkililerce ağza alınmayacak  sözler sarf edildiği belirtiliyor.

Kozlu balıkçı barınağında bir başka iddiaya göre ise; yaklaşık 2 senedir özellikle akşamları içki alemleri yapıldığı, bazı kişilerin kimliklerini kullanarak dokunulmazlık zırhlarını kullanıp içki masaları kurup vatandaşları rahatsız ettikleri söyleniyor.

Ayrıca; Kozlu balıkçı barınağında görevlilerin görevlerini yapamaz durumuna getirdikleri, balıkçı barınağının zenginlerin, alkoliklerin yatların eğlence mekanı ve rant kapısı  olduğu bir başka iddia arasında.

Kozlu balıkçı barınağının balıkçılık yapan insanlara hizmet için yapılmış olmasına rağmen, balıkçılık yapmayıp özel işlerde kullanılan bir mekan haline getirildiği belirtiliyor.

ŞİKAYETLER ARTIYOR, YETKİLİLER BAKIYOR!

Kozlu balıkçı barınağında son günlerde artan şikayetler üzerine, Zonguldak Limanı Veteriner Kontrol Noktası Müdürlüğü’ne şikayet dilekçesi de verilmiş.

Şikayet dilekçesinde ise; Daha önce balıkçı barınağının Kozlu Belediyesi uhdesinde olduğu bu dönemde şikayetin olmadığı ancak, barınak devredildikten sonra şikayetlerin arttığı ifade edilirken, gelen şikayetlerde; kurum ve personel araçlarının girişinde sorunlar çıkartılmaya başlandığı, kayığını kayıt için gelen bazı kişilere kaba davranıldığı,  kooperatife üye olmak isteyenleri de kendi çıkarlarına göre seçildiği,  çekek dağıtımında da ayrıcalıklar yapıldığı, kurum ve çalışanların araçlarının içeri alınmadığı,  kurumun uyarılarının dikkate alınmadığı ve buna benzer birçok konuda şikayetlerin geldiği öğrenilirken, yetkililerin Kozlu balıkçı barınağındaki şaibe ve dedikoduların bitmesi bakımından ne gibi işlem yapacağı veya gelen şikayetleri ne zaman ve nasıl değerlendirip, balıkçı barınağındaki söylentilere son noktayı ne zaman koyacağı ise merak ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER