SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DAVUTOĞLU’NUN ZONGULDAK PROGRAMI ERTELENDİ

DAVUTOĞLU’NUN ZONGULDAK PROGRAMI ERTELENDİ
Bu haber 17 Ağustos 2021 - 17:40 'de eklendi ve 358 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Zonguldak ziyareti ileri bir tarihe ertelendi.

Daha önce 18-19 Ağustos tarihleri arasında Zonguldak’a geleceği açıklanan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun programı Bartın, Kastamonu ve Sinop’ta yaşanan sel felaketi dolayısı ile ertelendiği öğrenildi.

Gelecek Partisi’nden yapılan açıklamada; “Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 18-19 Ağustos ta gerçekleştireceği Zonguldak ziyaret programı bölgemizde yaşanan sel, doğal afetler nedeni ile ileri bir tarihe atılmıştır” denildi.

Ahmet Davutoğlu’nun kesin olmamakla birlikte Eylül ayında Zonguldak’a gelmesi bekleniyor.

DAVUTOĞLU SEL BÖLGESİNE GİTTİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu geçtiğimiz Pazar günü Bartın’a giderek, selden zarar gören işyerleri ile vatandaşlara “geçmiş olsun” temennisinde bulundu. Bartın ziyaretine, Gelecek Partisi Zonguldak il başkanlığı tam kadro katıldığı gözlenirken, Zonguldak il başkanı Mustafa Kutayer ve il yöneticileriyle de görüştüğü öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER