SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

COŞKUN’DAN YAPILANDIRMA ÇAĞRISI

COŞKUN’DAN YAPILANDIRMA ÇAĞRISI
Bu haber 24 Ağustos 2021 - 16:44 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Muharrem Coşkun, SSK ve vergi dairesine borçları olan esnaf ve sanatkarlar için 31 Ağustos’a kadar yapılandırma yapmaları çağrısında bulundu.

Anapara verildikten sonra gecikme faizleri siliniyor diyen Coşkun, “Esnaf ve sanatkarlarımızın özellikle 31 Ağustos’tan sonra bir takım icra ve hacizlerle karşı karşıya kalmamaları için mutlaka 31 Ağustos tarihini beklemeden yapılandırmadan yararlanmalarını istiyoruz” dedi.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Muharrem Coşkun, konuşmasına şöyle devam etti:

“Vadesi 30 Nisan 2021 tarihinden önceki kesinleşmiş borçlar yapılandırma kapsamına alındı. Başvurular 31 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılabilecek. İlk taksit ödemeleri, Eylül 2021 ayı sonuna kadar yapılacak. Bu kapsamda esnaf ve sanatkarlarımızı SSK ve vergi dairesine olan borçlarını yapılandırma yapmaya çağırıyoruz. Yapılandırma yapan esnaf ve sanatkarlarımız en az 6 ay hak kazanmış oluyorlar. Daha önce yapılandırmadan yararlanan ancak ekonomik sıkıntılar nedeniyle taksitlerini ödemeyerek yapılandırmasını bozan arkadaşlarımızda bu yapılandırmadan yararlanabilecek. Anapara verildikten sonra gecikme faizleri siliniyor. Esnaf ve sanatkarlarımızın özellikle 31 Ağustos’tan sonra bir takım icra ve hacizlerle karşı karşıya kalmamaları için mutlaka 31 Ağustos tarihini beklemeden yapılandırmadan yararlanmalarını istiyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER