SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK’A FAYDA SAĞLAMAK İSTİYORUZ

ZONGULDAK’A FAYDA SAĞLAMAK İSTİYORUZ
Bu haber 06 Eylül 2021 - 18:03 'de eklendi ve 83 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan yeni eğitim yılı öncesinde kentte tüm önlemlerin alındığını söyledi.

Meclis toplantısı sonrasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ömer Selim Alan çalışmalarla ilgili bilgi verirken, MAKZON konusunda üzerlerine düşen her şeyi yaptıklarını ifade etti.

Devam eden sahil projesi ile ilgili de konuşan Alan,  “Biz isterdik ki biran önce açarak vatandaşlarımızın kullanımına sunalım” dedi.

“Yeni eğitim öğretim yılı öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. İnşallah başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirirler. Bizler her zaman olduğumuz gibi onların yanındayız. Sayın valimizin başkanlığında, Milli Eğitim Müdürlüğü’müz ile beraber pandeminin etkilerini en aza indirme noktasında ne yapabiliriz konularında istişareler yapıyoruz. Bu kapsamda okulların açılması öncesinde bir takım çalışmalarımız oldu. Şuanda bir sıkıntı olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. İnşallah öğrencilerimiz hiçbir sorun yaşamadan eskiden olduğu gibi devam ederler” diyen Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Valiliğimiz ve diğer kurumların katkısıyla inşallah MAKZON tez vakitte hayat bulacak.” şeklinde konuştu.

“MAKZON KONUSUNDA BİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK”

CHP’li Meclis üyelerinin Zonguldak Küçük Sanayi Sitesi planlamasına şerh düşmelerini de değerlendiren Alan; “MAKZON ile ilgili başından beri arkadaşlarımızın böyle bir tutumu var. Saygı duymaktan başka bir lüksümüz yok. Arkadaşlarımız öyle bir görüşe sahipler ama biz artık MAKZON’u hayata geçirip Zonguldak’ımıza, ekonomisine, istihdamına fayda sağlamak istiyoruz. Takdir kamuoyunun. MAKZON konusunda biz üzerimize düşeni yaptık. Bundan sonrada üzerimize düşeni yine yapacağız. Valiliğimiz ve diğer kurumların katkısıyla inşallah MAKZON tez vakitte hayat bulacak.”

“ZONGULDAK’IMIZA YAKIŞIR GÜZEL BİR SAHİL BANDIMIZ OLACAK”

Yapımı devam eden sahil projesi çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Alan; “Sahil Projesi için bizim gönlümüzden geçen en geç Ağustos ayının 15’i ya da 1 Eylül gibi açmaktı ama firma bu konuda bizi ne yazık ki vatandaşlarımızla beraber hayal kırıklığına uğrattı. Çünkü ben daha hızlı biteceğini ümit ediyordum. Ekim ayının ortalarına kadar normal ihale süreci var ama arkadaşlarımızın kendilerince haklı olduğu yönlerde var. Ocak, Şubat ve Mart aylarında yoğun kar yağışı aldık. 30 günlük Nisan ayının da neredeyse 27 gününü yağışlı geçirdik. Bunlarda ister istemez çalışmaları etkiledi. Biz isterdik ki biran önce açarak vatandaşlarımızın kullanımına sunalım. Hep beraber gidip orada çay, kahve içerek zaman geçirelim, nefes alalım. Şu an için tarih verme noktasında bende çekiniyorum. Ama 2-3 ay içerisinde vatandaşlarımızın gezebileceği, Zonguldak’ımıza yakışır güzel bir sahil bandımız olacak.” şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER