SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALİ TOSUN: ÇOK RAHAT BİR ŞEKİLDE AYRILIYORUM

ALİ TOSUN: ÇOK RAHAT BİR ŞEKİLDE AYRILIYORUM
Bu haber 15 Eylül 2021 - 15:39 'de eklendi ve 82 views kez görüntülendi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nca görevden alınan ve MEB Personel Genel Müdürlüğü Koordinasyon biriminde görevlendirilen Ali Tosun Zonguldak’a veda etti.

Ali Tosun için düzenlenen veda törenine; Milli Eğitim Müdür yardımcıları, öğretmenler, Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, Eğitim-Bir-Sen şube Başkanı Kamuran Aşkar da katıldı.

Zonguldak’ta görev yaptığı sırada eğitim-öğretim alanında güzel çalışmalar yaptığını belirten Ali Tosun,  kendisine bu sürede destek veren herkese teşekkür etti.

Veda konuşması yapan Ali Tosun, “Emeğin, alın terinin başkenti olan Zonguldak ilimizde eğitim adına yapılabilecek ne varsa ekip olarak sahada olduk. Çocuklarımızın yüzündeki gülücükleri açtırmak için gayret verdik. Ben bu süreçte özellikle okul yöneticilerimize, il, ilçe yöneticilerimize, öğretmenlerimize, çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Uzaktan eğitim sürecinde ilimizi ilk 5 il arasına girmesini sağlayan değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Gerçekten bir sinerji oluşmuş, yapılması gerekenler planlanmış ve biri yol haritası çizilmişti. Çok kısa oldu ama Allah devletimize zeval vermesin. Biz devletimize, milletimize, bayrağımıza aşığız. Hangi görev olursa olsun, devletimiz bizi hangi görevde değerlendirmek istiyorsa bundan sonra da o görevleri yapacağız. Bu süreç içerisinde Sayın Bakanımız Mahmut Özer, Bakan Yardımcımız Sadri Şensoy, Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz, milletvekillerimiz, il Başkanımız, siyasi partilerimiz, sendikalarımızın değerli başkanları, üyeleri, sivil toplum örgütlerimiz, basınımızın temsilcilerine eğitim adına vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.   Çocuklarımıza hizmet etme telaşası içerisinde gerek mimiklerimizde, gerek ifadelerimizde her hangi bir kırgınlık oluşmuşsa hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Bizden yana varsa hakkımız sonuna kadar helal olsun.  15 ay önce gelmeden önce böyle bir tablonun oluşacağını hiç düşünmüyordum. Dün akşamdan beri aldığımız dualar yaptığımız güzel çalışmaların emaresi olarak değerlendiriyorum. Dua alabilmek, yaptığı çalışmalarla hayırla yad edilmek her bürokrata nasip olmaz. Ben Yalova’dan ayrılırken, aynı duyguları yaşamıştım. Bugün de Zonguldak’tan ayrılırken, görevimi yapmanın vermiş olduğu mutlulukla çok rahat bir şekilde ayrılıyorum. Hepiniz Allah’a emanetsiniz, yarenlik ettiniz, ekip arkadaşlığı yaptınız bize emanet nesilleri en güzel şekilde yetiştirmek için gayret gösterdiniz. Oluşturmuş olduğumuz veliye dayalı yönetim sisteminde kimseyi ötekileştirmeden herkesin yaptığı işle başarılı sayılabileceği bir sistemi ortaya koyduk. Belki de en büyük kazanımımız budur. Bundan sonra da bunun devam edeceğini umut ediyorum, sizlere güveniyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER