SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GEL DE BURADAN GEÇ!

GEL DE BURADAN GEÇ!
Bu haber 21 Eylül 2021 - 16:05 'de eklendi ve 75 views kez görüntülendi.

Sorumsuz bazı araç sürücüleri, araçlarını vatandaşın geçiş yolu olan kaldırımlara park ederek yolu kapatıyor.

Kentin değişik bölgelerinde, mahallelerde ve çeşitli yerlerde araç yoğunluğu olduğu gerekçesi ile aracını park etmek isteyen araç sahipleri nereyi boş bulursa park ediyor ancak, bunlar için kaldırım mış, insanların kullandığı yol muş hiç fark etmiyor.

Dün de aracını kaldırım üzerine park eden bir sürücü umursamaz, “bu kaldırımdan insan geçecek” diye düşünmeden vatandaşın geçeceği yolu tamamen kapatmış ki, bu sorumsuz sürücüye yine vatandaşlarca büyük tepki gösterildi.

Kaldırım üzerine park eden aracı görenler, şaşkınlıklarını da gizlemeyip, “Gel de buradan geç. Kaldırımlara çekilen araçlardan dolayı vatandaşlar kaldırım yerine, yollardan gidiyorlar yetkililere duyurulur” şeklinde tepki gösterdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER