SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’DA NELER OLUYOR?

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’DA NELER OLUYOR?
Bu haber 21 Eylül 2021 - 16:01 'de eklendi ve 420 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kömürspor büyük umutlarla başladığı yeni sezonda ilk 3 maçta sıfır çekti ve hüsrana uğradı.

Ligin başlamasından bu tarafa 3 maça çıkan Zonguldak Kömürspor bu 3 maçta sıfır çekti. Büyük umutlarla ve yeni bir yönetimle sezon hazırlıklarına başlayan Zonguldak Kömürspor ilk icraatı birilerinin ricası ile ısmarlama bir Teknik Direktör transfer etti. Etti de ne yönetim, ne icazet veren, ne de hocanın geçen sezondan 4 maçlık cezasını söylemediler. Lisans çıkınca olay ortaya çıktı. Yönetimde hocanın 4 maçlık cezası olayı şok etkisi yaparken, herkes suçu birbirine atarken, transferleri yapan A.Ş. başkanından ses çıkmadı. Teknik Direktör Cafer Aydın daha 4 maç cezasını bile tribünden tamamlamadan istifa etti gitti.

Uzun yıllardır Zonguldak Kömürspor’un 3 maçta sıfır çektiği görülmemişti.

Transferleri kim yaptı? Bu şanlı Zonguldak Kömürspor bir kaleciye mi teslim olacak? Sanki takımın sahibi kaleci. Bu yetkiyi ona kim verdi. Transferler yapılırken amaç takım sahaya çıksın da ne olursa olsun felsefesi miydi.

Hakan Hürfikir ile Kaleci Sinan’ın oyuncağı olmuş Zonguldak kömürspor’da birçok futbolcu para alamazken, kaleci Sinan’ın her sene uçuk paraları nasıl alıyor? Sinan’ın parasını Hakan Hürfikir acaba kendi cebinden mi veriyor?

Para yok, transferler çok kötü. Herkes sıkıntı yaşarken A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir her ay federasyondan gelen paraları cebine koyuyor. Çünkü kulübü kendine borçlandırmış. Tüm gelirlere ipotek koymuş, stada seyirci alamıyorsun, koltuk satmayla, kombine satmayla gelir olmaz.

Yeni yönetim yapıldı, yönetimden kaç kişi kulübe para veriyor, maçlara geliyor?

Akla şu geliyor; “Takımı sahaya çıkaralım, ben paralarımı alayım, cebimi doldurayım, takım düşerse de düşsün”

BAL liginde, amatörde oynayamayacak topçular o şerefli Zonguldakspor formasını giyemez.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.