SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALMAN FRANK SCHWABE’DEN, BELEDİYE BAŞKANI ALAN’A ZİYARET

ALMAN FRANK SCHWABE’DEN, BELEDİYE BAŞKANI ALAN’A ZİYARET
Bu haber 13 Ekim 2021 - 12:43 'de eklendi ve 184 views kez görüntülendi.

Çeşitli ziyaretler için önceki gün Zonguldak’a gelen Almanya Parlamentosu SPD Milletvekili Frank Schwabe Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı da ziyaret etti.

Çeşitli konuların görüşüldüğü ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Alan, “Bir dizi ziyarette bulunmak üzere şehrimize gelen Alman-Türk-Yunan kardeş kent dernek başkanı federal meclis üyesi, Almanya Parlamentosu SPD Milletvekili Frank Schwabe beraberinde dernek yöneticileri ile birlikte Belediyemizi ziyaret ettiler. Ziyarette; iki kardeş kent arasında kısa ve uzun vadede yapılabilecek işbirliklerini ele alarak, olası işbirliği olarak belirlemiş olduğumuz konular hakkında fikir alışverişinde bulunduk.” dedi.

Yapılan sohbetin ardından Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Almanya Parlamentosu SPD Milletvekili Frank Schwabe’ye dünyaca ünlü Devrek Bastonu ve madenci heykeli hediye etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER