SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ŞEHRİN TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

ŞEHRİN TRAFİĞİ RAHATLAYACAK
Bu haber 19 Ekim 2021 - 17:58 'de eklendi ve 137 views kez görüntülendi.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Genel Merkezi tarafından 15-16 ve 17 Ekim’de Ordu’da yapılan “AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı”nı değerlendirdi ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Ordu, Amasya, Ardahan, Artvin, Bartın, Bayburt, Çorum, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Rize, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak’ın da yer aldığı toplantıya; Zonguldak’tan İl Başkanı Zeki Tosun, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ile birlikte AK Parti’li ilçe ve belde Belediye Başkanları da katıldı.

Toplantının verimli geçtiğini söyleyen AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, konu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi.

“VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU”

“Ordu’da Karadeniz Bölgesi Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme toplantısına katıldık. 13 Belediye başkanımızla beraber, ben ve il Genel meclisi başkanımız, yerel yönetimler başkanımızın katıldığı toplantı verimli oldu. Sayın Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki  Bey’in başkanlığında toplantı yapıldı. İlk gün; daha önce partimizde Belediye başkanlığı yapan Gaziantep Belediye Başkanı Asım Güzelbey,  aynı zamanda Samsun Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Bey’in paylaşımlarıyla onların Belediye başkanlıkları döneminde yaptıklarıyla ilgili çok güzel bir söyleşi şeklinde toplantı yapıldı. 

En son gün yapılan değerlendirme toplantısında, Sayın Bakanlarımızın da katıldığı, yetkili daire müdürlerinin ve bölge müdürlerinin de olduğu bir toplantı yapıldı. Bu toplantıda Belediye başkanlarımız il, ilçe ve beldeleri ile ilgili Sayın bakanlarımıza, yetkililere, genel başkan yardımcımıza aktardılar. Verimli bir toplantı oldu.  Tabi bu toplantılar daha önce Balıkesir’de yapılmıştı şimdi Karadeniz bölgesi Ordu’da yapıldı. Bizim Belediye başkanlarımızın da orada gördükleri tecrübelerden faydalanıp ilçelerinde, beldelerinde daha iyi bir çalışmalar yapacaklarını temenni ediyoruz, verimli bir toplantı oldu.” dedi.

“3-4 AYA KADAR ORASI BİTMİŞ OLACAK”

Mithatpaşa 1 ve 2 tünellerinin Kilimli’ye kadar olan bölümünün yıl sonuna kadar tamamlanacağını kaydeden Zeki Tosun, “Mithatpaşa 1 v 2 tünelleri Kilimli’ye kadar olan kısmı viyadük ve kavşak çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Çok büyük bir aksilik olmazsa yılsonu itibari ile inşallah Kilimli’ye kadar olan kısmı açılacak. Bildiğiniz gibi asfaltlamalar başladı. Şu anda Mithatpaşa 1 ve 2 tünellerinin tren yolunun hattı değiştiriliyor. Hummalı bir çalışma var. Yılsonu itibari ile Ankara istikametinden gelen ve Kilimli tarafına geçecek olan araçlarımız şehre girmeden Kilimli’den çıkacak şekilde yoluna devam edecekler. Tabi orası bitiyor, onun peşinden de Kilimli, Çatalağzı, Muslu arasındaki ihale de yapılmıştı, ayanı firma devam edecek, şantiyeyi kurdular çalışmalara başladılar. Orası da hızlı bir şekilde yapılacak. Tabi Filyos’a kadar olan kısmın da projesi ve ihalesi yapıldı yakın zamanda orada da çalışmalar başlayarak Zonguldak-Filyos arasındaki bağlantı en kısa mesafeye düşecek hem de tehlikeli yolculuk yapmaktan vatandaşlarımız kurtulacaklar. Şehrin trafiği de inşallah rahatlamış olacak. Çok az bir zaman kaldı 3-4 aya kadar orası bitmiş olacak.” şeklinde Mithatpaşa tünellerinde devam eden çalışmalarla ilgili bilgi verdi,  

“YILSONUNDA BİTMESİ GEREKİYOR”

Atatürk Devlet Hastanesi ek binasındaki çalışmaların sona doğru gelindiğini, bir iki ay içerisinde açılıp hizmete başlayacağını söyleyen AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, “Hastane inşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Yılsonunda bitmesi gerekiyor. Fazla da bir şey kalmadı. Yavaş yavaş malzemeler de geliyor. Temennimiz yılbaşı veya 1 veya 2. Ayda hastanemizi açıp hizmete devam açmış olacağız” diye açıklamada bulundu. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER