SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TRABZON’DA BULUŞTULAR, YAYLAYA ÇIKTILAR

TRABZON’DA BULUŞTULAR, YAYLAYA ÇIKTILAR
Bu haber 19 Ekim 2021 - 17:53 'de eklendi ve 444 views kez görüntülendi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından 15-16 ve 17 Ekim’de Ordu’da gerçekleştirilen “AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı”na katılan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun toplantı bitimi sonrasında Trabzonspor-Fenerbahçe maçını izlemek için Trabzon’a gittiler.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Adnan Gül’ü de ziyaret eden Alan, Bektaş ve Altun sabah kahvaltı sonrası Trabzon’un ilçesi Çaykara ve Trabzon’un dünyaca ünlü Uzungöl’ü de ziyaret ettiler.

Ordu’da yapılan toplantı sonrası hem maç keyfi, hem de Trabzon’un doğa harikası Uzungöl’ü de görme fırsatı bulan Belediye Başkanları büyük bir moralle Zonguldak’a dönerek çalışmaya başladılar.

O kadar çalışmaya rağmen biraz da kutsal toprakları ziyaret onlara iyi gelmiştir!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER