SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

PTT 181’İNCİ YILINI KUTLADI

PTT 181’İNCİ YILINI KUTLADI
Bu haber 22 Ekim 2021 - 17:25 'de eklendi ve 102 views kez görüntülendi.

PTT 181’nci yılını her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli etkinliklerle kutladı.

Kuruluş yıldönümü kapsamında; Valilik binası önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulup, saygı duruşu ve İstiklal marşımız okundu.

PTT’nin 181.kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen törene; PTT Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ragıp İmamoğlu ve PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli ve PTT çalışanları katıldı.

Kutlamalar kapsamında;  PTT Genel müdür Yardımcısı Mehmet Ragıp İmamoğlu ve PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı da ziyaret ederek, PTT’yi simgeleyen çeşitli hediyeler takdim edildi ve PTT’nin çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

“Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT olarak, 181’inci kuruluş yıl dönümümüzü kutluyoruz.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı hizmet veren, ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) Ailesi olarak, posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde hizmet veriyor, 181 yıldır yenilikçi bakış açısıyla teknolojik yatırımlarımızın yanı sıra, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırmayı sürdürüyoruz.

İnovasyon, Ar-Ge ve dijitalleşme temelinde büyük bir değişim ve dönüşüm vizyonuna imza atarak, içinde bulunduğumuz teknoloji çağındaki gelişmeleri başarılı bir şekilde ürün ve hizmetlerimize yansıtıyoruz. Dünün tecrübesini günün teknolojisiyle birleştirerek tüm faaliyet alanlarımızda akılcı, kalıcı ve kaliteli hizmet anlayışımızla daima daha iyiyi ve daha ileriyi hedefliyoruz.

Dünyadaki dijital değişim ve dönüşümün hızına yetişmek amacıyla, iki asra yaklaşan tecrübemizi yenilikçi bir anlayışla birleştirerek, bir dünya markası olma hedefimize doğru emin adımlarla yürüyoruz. Aynı zamanda sportif faaliyetlere destek veriyor, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine katkı sağlıyoruz.

Ülkemizde ve dünyada posta teşkilatlarının öneminin daha iyi anlaşıldığı pandemi döneminde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederek, tıpkı dün olduğu gibi bugün de müşterilerimizin en büyük destekçisi olmayı sürdürüyoruz. Salgının yayılmaya başladığı günden itibaren, toplum sağlığının korunması için alınan tedbirlere uyarak, tüm çalışanlarımız ve yaygın hizmet ağımız ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmetlerimizi ulaştırma gayesini birleştiren bir yol haritası çiziyoruz.

Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanlığı göreviyle ülkemizi uluslararası platformlarda temsil eden, güçlü ve karar alıcı konumunu bir adım öteye taşıyan PTT olarak, beş yıllık görev süremizde adil ve etkili yönetim anlayışımızla uluslararası alanda ülkemizi temsil etmenin ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olarak, 2023 hedefleri doğrultusunda her geçen gün gelişiyor ve ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkı sunan bir yaklaşım ve yeni atılımlar ile geleceğe istikrarlı bir şekilde yürümeyi hedefliyoruz.

Zonguldak PTT Başmüdürlüğü olarak bugün itibariyle il genelinde; 13 PTT Müdürlüğü,  12 PTT Şubesi, 7 PTT Acentesi, 29 ATM, 58 araç ve 285 personel ile Zonguldak halkına hizmet vermekteyiz.

Bu vesile ile daha nice yıldönümlerinde başarı, sağlık ve mutlulukla birlikte olmayı diliyor; Zonguldak halkına ve müşterilerimize sevgi ve saygılar sunuyorum.”  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER