SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

COŞKUN: ÜMİTSİZ DEĞİLİZ AMA SIKINTILI BİR DÖNEME GİRDİK

COŞKUN: ÜMİTSİZ DEĞİLİZ AMA SIKINTILI BİR DÖNEME GİRDİK
Bu haber 26 Ekim 2021 - 17:15 'de eklendi ve 122 views kez görüntülendi.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Muharrem Coşkun, dövizin yükselmesinin tüm ürünlere yansıdığını belirterek,  bunun da piyasayı etkilediğini söyledi.

Dövizin artışından tüm esnaf ve sanatkarların etkilendiğini kaydeden Coşkun, “Pandemi nedeniyle zor durumda olan esnaf ve sanatkarlarımızın kimisi eşinden, dostundan döviz alarak kimisi de altın alarak borçlandı” diyerek şunları ifade etti 

“ÜMİTSİZ DEĞİLİZ AMA SIKINTILI BİR DÖNEME GİRDİK”

“Dövizin yükselmesi iğneden ipliğe piyasadaki her şeyi etkiliyor. Özellikle pandemi döneminden en fazla etkilenen esnaf ve sanatkarlarımızın temsilciliğini yapıyoruz. Pandemi nedeniyle zor durumda olan esnaf ve sanatkarlarımızın kimisi eşinden, dostundan döviz alarak kimisi de altın alarak borçlandı. Bu arkadaşlarımızın sıkıntıları var. Genel Başkanımızın Maliye Bakanımızdan esnaf ve sanatkarlarımıza 50 bin ila 100 bin lira arası 6 ay geri ödemesiz kredi verilmesi yönünde bir talebi vardı.  Keşke döviz ve altın fiyatları yükselmeden önce bu kredi çıksaydı da esnaf ve sanatkarlarımız borçlarının bir kısmını ödemiş olsaydı. Döviz ve altın fiyatlarının yükselmesinden etkilenmeyen hiçbir kesim yok. Küçükten büyüğe her kesimden insan bu durundan etkilenmiştir ancak ümitsiz değiliz ama sıkıntılı bir döneme girdik.” diye konuştu. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER