SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EKMEK’E ZAM MI GELİYOR?

EKMEK’E ZAM MI GELİYOR?
Bu haber 26 Ekim 2021 - 17:14 'de eklendi ve 121 views kez görüntülendi.

Türkiye’de son aylarda yaşanan ekonomik belirsizlik, doların 10 TL sınırına yaklaşması, birçok ürünün fiyatının artması ekmek üreten fırınların da zam talebinde bulunmasına neden oldu.

Artan maliyetleri gerekçe gösteren fırınlar zam talebinde bulunurken, talep edilen bu zammın ne kadar olacağı merak ediliyor.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne zam talebinde bulunan fırıncılar, 230 gram ekmeği 2,5 TL’den satmak istedikleri konusunda talepte bulundukları öğrenildi.

Ekmek zammının ne kadar olacağı konusunda henüz bir karar verilmezken, ya 230 gram ekmek 2,5 TL olacak, ya da 30 gram düşürülüp 200 gramı 2 TL’den satılacak.

Ekmek üretim maliyetinin oldukça yükseldiğini gerekçe gösteren fırıncıların zam talebi ne şekilde değerlendireceği konusu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER